Söker du efter "Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare" av Martin Johansson? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Bok- presentation: |
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare |
Författar- presentation: |
Martin Johansson |
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
Brödgurun Martin Johanssons bästa recept och tips för att baka det perfekta surdegsbrödet. Det finns många typer av surdegar, många tror att surdegsbröd per automatik måste vara mörka och hårda, i sjäva verket kan surdegsbröd lika gärna vara bakade helt på vanligt vetemjöl och vara ljusa och luftiga.
I boken Surdeg ger Martin Johansson dig recept till alla sorters surdegsbröd, mörka som ljusa, hårda som luftiga.
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
Av Martin Johansson
Bok- presentation: |
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare |
Författar- presentation: |
Martin Johansson |
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Att baka med surdeg är hur enkelt som helst och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
Läs Martins blogg Lite mer Pain de Martin.
Martins surdegsskola:
Utgåvor
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Att baka med surdeg är hur enkelt som helst och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en...
Bok: 95696
Anmäl textfel
Martin Johansson
Martin Johansson gillade att baka bröd så han startade bloggen Pain de Martin. Sedan dess har det hänt mycket. Martin har gett ut flera böcker om brödbakning och fått motta flera prestigefyllda priser, bland annat Allt om Mats stora matpris.
Martin Johansson
Martin Johansson gillade att baka bröd så han startade bloggen Pain de Martin. Sedan dess har det hänt mycket. Martin har gett ut flera böcker om brödbakning och fått motta flera prestigefyllda priser, bland annat Allt om Mats stora matpris.
Sveriges största sortiment av muminmuggar, och ytterligare hundratals muminprodukter. Till muminavdelningen
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 pocket, 8 kr/styck.
Visa listning
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 inbundna böcker, 19 kr/styck.
Visa listning