Författarporträtt
Martin Johansson
Martin Johansson gillade att baka bröd så han startade bloggen Pain de Martin. Sedan dess har det hänt mycket. Martin har gett ut flera böcker om brödbakning och fått motta flera prestigefyllda priser, bland annat Allt om Mats stora matpris.
Enklare bröd : recept på knådfria bröd med och utan surdeg
Av:
Martin Johansson
Martin Johanssons uppföljare till säljarsuccén Surdegsbröd koncentrerar sig på den enkla sortens brödbak utan surdeg och hushållsassistenter. Recepten blandar friskt mellan ljusa, mörka, mjuka och hårda bröd men som alla har gemensamt att de enkelt kan röras ihop av amatören.
|
Charlie och Tiger åker till Mallorca
Av:
Martin Johansson
|
Bröd och pizza : surdegsbröd, fullkornsbröd, pizza och kanelbullar
Av:
Martin Johansson
I Bröd och pizza bakar Martin Johansson surdegsbröd, fullkornsbröd, långjästa och snabbjästa pizzor och sina allra godaste bullar. Surdegsbröd för att han hela tiden jagar den perfekta ...
|
Anmäl textfel