Våra experter hjälper dig eftersöka "Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Bok- presentation: |
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare |
Författar- presentation: |
Martin Johansson |
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
Brödgurun Martin Johanssons bästa recept och tips för att baka det perfekta surdegsbrödet. Det finns många typer av surdegar, många tror att surdegsbröd per automatik måste vara mörka och hårda, i sjäva verket kan surdegsbröd lika gärna vara bakade helt på vanligt vetemjöl och vara ljusa och luftiga.
I boken Surdeg ger Martin Johansson dig recept till alla sorters surdegsbröd, mörka som ljusa, hårda som luftiga.
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare
Av Martin Johansson
Bok- presentation: |
Surdegsbröd : recept och tips från en hemmabagare |
Författar- presentation: |
Martin Johansson |
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Att baka med surdeg är hur enkelt som helst och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en användbar och praktisk kokbok för dig som vill baka ditt eget surdegsbröd. Den reder ut begreppen kring surdeg, tar upp olika sorters degar, visar hur man startar och matar en surdeg och ger råd om hur man bakar med den för bästa resultat. Här finns recept på ljusa, mellanmörka och mörka bröd samt några specialbröd. Förutom väl testbakade recept, underhållande texter och tips får du en ordlista över användbara baktermer.
Läs Martins blogg Lite mer Pain de Martin.
Martins surdegsskola:
Utgåvor
"Jag älskar bröd. Sedan några år bakar jag också allt vårt bröd själv. Oftast med surdeg. Jag bakar klassiska rågbröd, men även ljusa bröd. Många tror att surdegsbröd alltid är mörka, hårda och kärva. Så är det inte. Några av mina bästa bröd är höga, luftiga bröd som jag bakar på surdeg av vete."
Att baka med surdeg är hur enkelt som helst och samtidigt världens mysterium. Surdegsbröd är en...
Bok: 95696
Anmäl textfel
Martin Johansson
Martin Johansson gillade att baka bröd så han startade bloggen Pain de Martin. Sedan dess har det hänt mycket. Martin har gett ut flera böcker om brödbakning och fått motta flera prestigefyllda priser, bland annat Allt om Mats stora matpris.
Sveriges största sortiment av muminmuggar, och ytterligare hundratals muminprodukter. Till muminavdelningen
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 pocket, 8 kr/styck.
Visa listning
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 inbundna böcker, 19 kr/styck.
Visa listning