Söker du efter "Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget" av Paolo Roberto? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget
Av Paolo Roberto

Bok- presentation: |
Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget |
Författar- presentation: |
Paolo Roberto |
![]() |
Slugger med känsla för matlagning.
Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare - kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång? I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar - från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu. I Paolos förra kokbok - försäljningssuccén Mina fastrars mat - tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång - inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst - fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen.
Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.
Utgåvor
Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare. En man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?
I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling gäster på härliga middagar. Vi får exempelvis träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, biskop Anders Arborelius, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto samt en skräckinjagande granne. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.
Självklart är fastrarna från hans förra kokbok, Mina fastrars mat, med på ett hörn - inte minst genom att det är deras recept som vi får njuta av. Det handlar om okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Här lagas fisk, skaldjur, kött, pasta, grönsaker och försvinnande goda efterrätter. Och vartenda recept är värt att pröva!
Slugger med känsla för matlagning.
Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare - kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?
I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar - från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.
I Paolos förra kokbok - försäljningssuccén Mina fastrars mat - tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång - inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst - fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen.
Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.
Bok: 22525
Anmäl textfel