
Våra experter hjälper dig eftersöka "Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget
Av Paolo Roberto

Bok- presentation: |
Mina gästers mat : grillmenyer från Skinnarviksberget |
Författar- presentation: |
Paolo Roberto |
![]() |
Slugger med känsla för matlagning.
Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare - kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång? I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar - från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu. I Paolos förra kokbok - försäljningssuccén Mina fastrars mat - tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång - inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst - fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen.
Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.
Utgåvor
Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare. En man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?
I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling gäster på härliga middagar. Vi får exempelvis träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, biskop Anders Arborelius, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto samt en skräckinjagande granne. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.
Självklart är fastrarna från hans förra kokbok, Mina fastrars mat, med på ett hörn - inte minst genom att det är deras recept som vi får njuta av. Det handlar om okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Här lagas fisk, skaldjur, kött, pasta, grönsaker och försvinnande goda efterrätter. Och vartenda recept är värt att pröva!
Slugger med känsla för matlagning.
Han har knockats och räknats ut på fler än ett sätt, men alltid rest sig. Från ökänd ungdomsbrottsling och sedermera proffsboxare till egen företagare, föreläsare, småbarnspappa, matlagare och författare - kort sagt en man med tusen järn i elden och en energi och vilja som få. Visst blir man nyfiken? Vem är han, Paolo Roberto? Och vad bjuder han på för god mat denna gång?
I Mina gästers mat bjuder Paolo en brokig och för honom betydelsefull samling svenska och italienska gäster på härliga middagar - från barndomskamraten Roberto till biskop Arborelius. Vi får träffa hans boxningstränare Leffe Carlsson, den världsberömda vinmakaren Sandro Boscaini, regissören Staffan Hildebrand, mamma och pappa Roberto, en skräckinjagande granne, ett härligt gäng italienska vikingar, hans hustru Lena och hennes systrar samt italienska farbrodern Luca. Till varje gäst hör en berättelse, vilka tillsammans bildar en fascinerande karta över Paolos liv, då och nu.
I Paolos förra kokbok - försäljningssuccén Mina fastrars mat - tog han med oss till fastrarna i Maddaloni, Neapel. Möten som både värmde våra hjärtan och frestade våra smaklökar. Och självklart är fastrarna med på ett hörn också denna gång - inte minst genom att det är deras recept som vi får laga och njuta av. Det är okomplicerade rätter med naturliga smaker och fräscha råvaror. Helt enkelt italiensk mat när den är som allra bäst - fräsch med fisk och skaldjur, maffig med kött, ny och rolig med grönsaker och mustig med pasta. Och desserterna är inte att förglömma! Tio förslag på måltidsavslutningar som är så oemotståndliga att det alltid finns plats i magen.
Jonas och Lottie Hallqvists matbilder och Tina Axelssons porträttbilder i kombination med oslagbar italiensk matmiljö kokar ihop till en bok som bjuder på så mycket mer än bara härlig mat.
Bok: 22525
Anmäl textfel