Söker du efter "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006" av Niklas Rådström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006
Av Niklas Rådström

Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006 |
Författar- presentation: |
Niklas Rådström |
![]() |
Redaktör: | Christina Möller |
Gastronomisk kalender 2006 innehåller kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade.
Ur årets innehåll:
Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper
Cajsa Stenmark skriver om äpplet ur hälsosynpunkt
Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados
Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm
Karin Johannisson skriver om Tore Wretman
Malin Ottosson skriver om matsäckens historia
Inger Grimlund beskriver Årets kocktävlingen
Niklas Rådström bidrar med sitt direktörstal som hölls vid akademiens sammanträde i maj 2005.
Utgåvor
Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper, Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados, Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm och mycket mera... Den gastronomiska gräddan av Sveriges mat- och smakkulturhistorier bjuder på en samling kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade.
Gastronomisk kalender 2006 innehåller kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade.
Ur årets innehåll:
? Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper
? Cajsa Stenmark skriver om äpplet ur hälsosynpunkt
? Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados
? Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm
? Karin Johannisson skriver om Tore Wretman
? Malin Ottosson skriver om matsäckens historia
? Inger Grimlund beskriver Årets kocktävlingen
? Niklas Rådström bidrar med sitt direktörstal som hölls vid akademiens sammanträde i maj 2005.
Bok: 7085
Anmäl textfel