
Våra experter hjälper dig eftersöka "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006
Av Niklas Rådström

Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2006 |
Författar- presentation: |
Niklas Rådström |
![]() |
Redaktör: | Christina Möller |
Gastronomisk kalender 2006 innehåller kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade.
Ur årets innehåll:
Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper
Cajsa Stenmark skriver om äpplet ur hälsosynpunkt
Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados
Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm
Karin Johannisson skriver om Tore Wretman
Malin Ottosson skriver om matsäckens historia
Inger Grimlund beskriver Årets kocktävlingen
Niklas Rådström bidrar med sitt direktörstal som hölls vid akademiens sammanträde i maj 2005.
Utgåvor
Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper, Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados, Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm och mycket mera... Den gastronomiska gräddan av Sveriges mat- och smakkulturhistorier bjuder på en samling kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade.
Gastronomisk kalender 2006 innehåller kunskap och kuriosa för den hungrige, törstige och kulturhistoriskt intresserade.
Ur årets innehåll:
? Jonas Borssén skriver om kryddors helande egenskaper
? Cajsa Stenmark skriver om äpplet ur hälsosynpunkt
? Magdalena Ribbing intervjuar Povel Ramel samt skriver om calvados
? Jan-Öjvind Swahn går på krogrond i förra sekelskiftets Stockholm
? Karin Johannisson skriver om Tore Wretman
? Malin Ottosson skriver om matsäckens historia
? Inger Grimlund beskriver Årets kocktävlingen
? Niklas Rådström bidrar med sitt direktörstal som hölls vid akademiens sammanträde i maj 2005.
Bok: 7085
Anmäl textfel