Våra experter hjälper dig eftersöka "Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Recension av Svampkokboken, Pelle Holmberg
Författarnas passion för svamp lyser igenom
Bok- presentation: |
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest |
Författar- presentation: |
Ingrid Holmberg |
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
Att plocka svamp är det många som uppskattar, men vad skall man laga av allt det man bär hem? Här kommer inspiration till alla som vill laga gott med sina fynd från skogen.
En ny version av den första upplagan av ”Svampkokboken” som utkom 2001.
Med uppdaterade recept och nya bilder av fotografen Susanne Hallman.
Recepten beskriver hur man använder svamp till olika rätter, allt från tilltugg till huvudrätt och i olika kombinationer, vare sig du har plockat själv eller köpt den i affären.
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest
Av Ingrid Holmberg, Pelle Holmberg
Bok- presentation: |
Svampkokboken : enkelt och gott till vardag och fest |
Författar- presentation: |
Ingrid Holmberg |
Svampplockning är en mycket uppskattad och populär hobby bland oss nordbor. Varje svampsäsong lockas vi till skogen med näsan i marken och korgen dinglande på armen, antingen för att vi väljer att njuta av tystnaden i vår ensamhet eller som tillfälle till en familjeutflykt.
Men vad gör vi sedan med våra korgar fulla av svamp, när förra säsongens torkade svampar fortfarande trängs i glasburkar i skafferiet? Vi behöver råd och inspiration för att laga svamp, och här är boken som alla svampälskare längtar efter!
2001 gav Norstedts ut Svampkokboken av svamparnas mästare, Pelle Holmberg, tillsammans med sin fru Ingrid och deras goda vän och kock Dieter Endom. Boken blev en storsäljare och nu släpps den i en reviderad upplaga där mer än hälften av recepten är nya och samtliga bilder omtagna av Susanne Hallman, fotografen till Lax, till vardag och lyx. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel - här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klasiska och nytänkande rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kolhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
Utgåvor
Vi är många som älskar att plocka svamp i skogen, men förutom smörstekta kantareller eller svampstuvning vet de flesta av oss inte hur man tillagar svamp.
Här kommer svamparnas mästare Pelle Holmberg och hans fru Ingrids reviderade upplaga av den tidigare storsäljaren Svampkokboken, som kom ut första gången 2001. Svamp är en delikatess, en smakförhöjare utan dess like! Som tilltugg, förrätt eller huvudrätt, till fisk, kött eller fågel.
Här är boken som i ett femtiotal recept visar oss vägen till både klassiska och fantasifulla rätter med både vilda svampar och köpesvamp som grund. Du får lära dig hur olika svampar passar bäst med varandra eller med olika tillbehör. Att svamp dessutom är hälsosam, fiberrik, och fri från både socker och kollhydrater gör den till den perfekta ingrediensen i alla moderna kök. En grundkurs i rensning, frysning och torkning tillkommer på köpet.
Bok: 188600
Anmäl textfel
Sveriges största sortiment av muminmuggar, och ytterligare hundratals muminprodukter. Till muminavdelningen
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 pocket, 8 kr/styck.
Visa listning
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 inbundna böcker, 19 kr/styck.
Visa listning