Våra experter hjälper dig eftersöka "Vardagsfavoriter : ur Allt om Mat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Vardagsfavoriter : ur Allt om Mat
Av Allt om mat
Bok- presentation: |
Vardagsfavoriter : ur Allt om Mat |
Författar- presentation: |
Allt om mat |
Redaktör: | Marie-Charlotte Jenkinsson |
Festmåltider och lördagsmiddagar i all ära men vår mesta matlagning sker till den vanliga vardagen. Det ska gå snabbt, det får inte vara för dyrt, det ska vara nyttigt och framförallt måste det vara gott.
En ny populär kokbok från Allt om Mat! Den här gången handlar det om lätt och rätt till vardags.
Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, varierad och prisvärd. Vi vill också att vardagsmaten ska vara nyttig, spännande och ny, samtidigt som våra gamla mattraditioner inte ska glömmas bort. Det är stora pretentioner!
Tradition, trend, tid och säsong är några av hållpunkterna för våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Här finner du klassiska smaker, djärvare kombinationer med våra nya råvaror och kryddor från världens många länder, snabba rätter och mat som kräver en del planering samt mat som passar vårt lands tydliga årstider.
Bokens stora, vackra bilder av Sveriges ledande matfotografer och lättillgängliga och noggranna recept inspirerar och gör matlagningen rolig och lätt. Recepten är generöst presenterade med ett uppslag per recept: bild på resultatet på högersidan och recept på vänstersidan.
Samtliga recept är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Vardagsfavoriter är den femte delen i Prismas och Allt om Mats framgångsrika serie kokböcker. Tidigare böcker i serien är: Slutet Gott och Gott & Lätt, som utkom våren 2003, den vegetariska kokboken Gott & Grönt samt Fisk & Skaldjur som utkom våren 2004.
Utgåvor
Vem har inte irrat kring i matbutiken på jakt efter inspiration? Plockat bland falukorv och frysta köttbullar och trött lagt dom ifrån sig igen? Nu kommer hjälpen! Allt om Mat har i varje nummer sedan flera år tillbaka under rubriken "Vardagsfavoriter" haft förslag på bra och god vardagsmat och det är bland dessa recept vi nu samlat det allra bästa och skapat boken Vardagsfavoriter.
Tradition, trend, tid och säsong är några av hållpunkterna för våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Här finner du klassiska smaker och djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder. Alla recept lagar du på mindre än en halvtimme. Med den här boken som inspiration och hjälp kan du göra maten till vardags rolig, lättsam och helt rätt.
Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Bok: 7128
Anmäl textfel