Allt om mat
Vi vill njuta av egenodlat. Allt fler vill veta varifrån råvarorna och smakerna kommer. Vi vill veta att det är på riktigt och även de som inte odlar själva vill gärna bära hem närodl...
Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker - Inbunden
Finns i lager,
298 kr
|
|
Fånga drömmen om sommaren! Ljusa kvällar, ljumma nätter, mat och dryck under bar himmel i goda vänners lag.
"Ljuva sommartid" är den oumbärliga sommarkokboken med mängder av inspiration...
Ljuva sommartid - Halvklotband
Beställningsvara,
271 kr
|
|
Köp hem fem : Laga god vardagsmat med bara 5 ingredienser - Inbunden
Finns i lager,
262 kr
|
|
Efter fyra succéböcker om fredagsgourmet - och en sammanställning med det bästa ur dessa böcker - är det nu dags igen! Precis som tidigare samlas de senaste årens bästa recept ur Allt o...
Fredagsgourmet - Klotband
Finns i lager,
271 kr
|
|
Svenska Måltidsakademien har nu utsett årets bästa måltidslitteratur. Vinnaren alla kategorier blev "Fäviken" av kocken Magnus Nilsson (bilden) som driver restaurang Fäviken i Järpen utanför Åre. Folkets röst gick till boken "Mannerströms fisk" av Leif Mannerström.
Sverige är ett av de länder där det ges ut flest kokböcker per invånare och det berömda påståendet att det ges ut en kokbok om dagen i Sverige ligger nog fortfarande ganska nära sanningen. I årets katalog över tävlingsbidrag fanns 312 titlar.
Läs mer ...
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Boktoppen
Litteraturmagazinet listar
Litteraturmagazinet listar
LitteraturMagazinet tipsar
|
|