Våra experter hjälper dig eftersöka "Mitt bästa recept : ur Allt om Mat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Mitt bästa recept : ur Allt om Mat
Av Allt om mat
Bok- presentation: |
Mitt bästa recept : ur Allt om Mat |
Författar- presentation: |
Allt om mat |
Matkulturen i Sverige har höjts enormt under de senaste decennierna. Det märks inte minst på de recept läsarna skickar in till Allt om Mat! Här kan du ta del av hela härligheten – Sveriges bästa recept under de senaste sex åren.
En av de mest populära avdelningarna i tidningen Allt om Mat är ”Mitt bästa recept”. Läsarna skriver ner sitt favorit-recept och skickar det till tidningen där det sedan publiceras med en vacker bild på maträtten, kakan eller brödet. Att få med sitt favoritrecept i Sveriges största mattidning är något många tycker är roligt och det kommer in flera brev i veckan med läsarnas egna recept.
Vi har nu samanställt de allra mest populära recepten från ”Mitt bästa recept” i en bok, en bok som inte skulle ha kommit till om det inte vore för Allt om Mats trogna och duktiga läsare.
Boken är indelad i olika kapitel, smårätter, kött, fisk, bakat mm, för att du lättare ska kunna hitta det du söker och är sugen på att laga. Detta visar också att bredden på de recept som läsarna skickar in till tidningen är stor. Här finns allt från små, snabba rätter till mer tidskrävande mat, enkla vardagsrätter till mer avancerade festrätter, matbrödslimpor till läckra tårtor. Upphovsmannen eller -kvinnan finns alltid presenterade med bild och en liten kort text där de berättar något specifikt om sitt recept.
”Mitt bästa recept” har funnits i tidningen Allt om Mat ända sedan den startade 1970 och det har tidigare givits ut en samanställd bok med recept. I denna bok är recepten hämtade från
tidningar utkomna 1999–2005.
Alla recept är provade i Allt om Mat:s provkök för att vi ska vara riktigt säkra på att maten blir så god som recept makaren vill. Det är lätt när man står i sitt hemmakök att man smakar av ”på en höft” så därför är det viktigt
att recepten provlagas så att alla mått, tider och temperaturer stämmer. Alla ska få lika god mat på sitt bord som ursprungskocken fått.
Utgåvor
En av de mest populära avdelningarna i tidningen Allt om Mat är "Mitt bästa recept". Läsarna skriver ner sitt favoritrecept och skickar det till tidningen där det - om man har tur - publiceras med en vacker bild på maträtten, kakan eller brödet. Att få med sitt favoritrecept i Sveriges största mattidning är naturligtvis en ynnest. Matkulturen i Sverige har höjts enormt under de senaste decennierna. Det märks inte minst på de recept läsarna skickar in till Allt om Mat! I den här boken kan du nu ta del av hela härligheten - Sveriges bästa recept under de senaste sex åren.
Matkulturen i Sverige har höjts enormt under de senaste decennierna. Det märks inte minst på de recept läsarna skickar in till Allt om Mat! Här kan du ta del av hela härligheten – Sveriges bästa recept under de senaste sex åren.
En av de mest populära avdelningarna i tidningen Allt om Mat är ”Mitt bästa recept”. Läsarna skriver ner sitt favorit-recept och skickar det till tidningen där det sedan publiceras med en vacker bild på maträtten, kakan eller brödet. Att få med sitt favoritrecept i Sveriges största mattidning är något många tycker är roligt och det kommer in flera brev i veckan med läsarnas egna recept.
Vi har nu samanställt de allra mest populära recepten från ”Mitt bästa recept” i en bok, en bok som inte skulle ha kommit till om det inte vore för Allt om Mats trogna och duktiga läsare.
Boken är indelad i olika kapitel, smårätter, kött, fisk, bakat mm, för att du lättare ska kunna hitta det du söker och är sugen på att laga. Detta visar också att bredden på de recept som läsarna skickar in till tidningen är stor. Här finns allt från små, snabba rätter till mer tidskrävande mat, enkla vardagsrätter till mer avancerade festrätter, matbrödslimpor till läckra tårtor. Upphovsmannen eller -kvinnan finns alltid presenterade med bild och en liten kort text där de berättar något specifikt om sitt recept.
”Mitt bästa recept” har funnits i tidningen Allt om Mat ända sedan den startade 1970 och det har tidigare givits ut en samanställd bok med recept. I denna bok är recepten hämtade från
tidningar utkomna 1999–2005.
Alla recept är provade i Allt om Mat:s provkök för att vi ska vara riktigt säkra på att maten blir så god som recept makaren vill. Det är lätt när man står i sitt hemmakök att man smakar av ”på en höft” så därför är det viktigt
att recepten provlagas så att alla mått, tider och temperaturer stämmer. Alla ska få lika god mat på sitt bord som ursprungskocken fått.
Bok: 7889
Anmäl textfel