Våra experter hjälper dig eftersöka "Grillboken" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Grillboken
Av Allt om mat
Bok- presentation: |
Grillboken |
Författar- presentation: |
Allt om mat |
Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar - och den avslappnade samvaron medan kött, fisk eller grönsaker blir färdiga likaså. Grillboken ger praktiska tips, men är lika mycket en källa till inspiration.
Med tvåhundra recept från den populära tidningen, alla bildsatta, är boken ovärderlig vid grillen.
Generösa kapitel om grönsaker och fisk och skaldjur kompletterar mer klassiska grillfavoriter som kyckling, nöt, fläsk och lamm. Naturligtvis innehåller boken ett kapitel om desserter också - grillsäsongen inspirerar ju till det med fin tillgång till färska frukter och bär.
Praktiska råd och tips om grilltider, förkokning och lämpliga kombinationer av kryddor från Allt om Mats erfarna provkök är en garanti för en lyckad sommarkväll.
Efter Stora kokboken (2010) och Julkokboken (2011) kommer nu Grillboken.
Utgåvor
Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar - och den avslappnade samvaron medan kött, fisk eller grönsaker blir färdiga likaså. Grillboken ger praktiska tips, men är lika mycket en källa till inspiration.
Med tvåhundra recept från den populära tidningen, alla bildsatta, är boken ovärderlig vid grillen.
Generösa kapitel om grönsaker och fisk och skaldjur kompletterar mer klassiska grillfavoriter som kyckling, nöt, fläsk och lamm. Praktiska råd och tips om grilltider, förkokning och lämpliga kombinationer av kryddor från Allt om Mats erfarna provkök är en garanti för en lyckad sommarkväll.
Dofterna från grillen är en lika stor del av den svenska sommaren som matjessill och jordgubbar - och den avslappnade samvaron medan kött, fisk eller grönsaker blir färdiga likaså. Grillboken ger praktiska tips, men är lika mycket en källa till inspiration.
Med tvåhundra recept från den populära tidningen, alla bildsatta, är boken ovärderlig vid grillen.
Generösa kapitel om grönsaker och fisk och skaldjur kompletterar mer klassiska grillfavoriter som kyckling, nöt, fläsk och lamm. Naturligtvis innehåller boken ett kapitel om desserter också - grillsäsongen inspirerar ju till det med fin tillgång till färska frukter och bär.
Praktiska råd och tips om grilltider, förkokning och lämpliga kombinationer av kryddor från Allt om Mats erfarna provkök är en garanti för en lyckad sommarkväll.
Efter Stora kokboken (2010) och Julkokboken (2011) kommer nu Grillboken.
Bok: 185015
Anmäl textfel