Våra experter hjälper dig eftersöka "Grilla med Allt om Mat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Grilla med Allt om Mat
Av Allt om mat
Bok- presentation: |
Grilla med Allt om Mat |
Författar- presentation: |
Allt om mat |
Redaktör: | Catarina Bennetofft |
Redaktör: | Catarina Bennetoft |
Formgivare: | Marie Walerud |
Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Utgåvor
Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa
sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat innehåller mängder av lockande och välberöpavde grillrecept på kött, fisk & skaldjur, fågel och vegetariskt. Den har också utvidgade tematiska avsnitt som kan inspirera till festmåltider: Asadofest, Fest på flotten, Svensk-Kalifornisk fest... Och så efterrätter, förstås. Grillad frukt i honungsmarinad, kanske serverad med lite glass, blir en perfekt avslutning på sommarmåltiden.
Att hälla grillkol i grillen och tända på är ett löfte. Ett löfte om ljumma sommarvindar, aftonsol, goda smaker, spröda primörer och immiga glas på bordet! Den här boken är tänkt att göra det mesta av löftena och minimera besvikelserna.
För recepten svarar en hel stab av kunniga och rutinerada medarbetare på Allt om Mat och systertidningen Gott & Grönt. För de inspirerande matbilderna stor ett stort team med några av Sveriges absolut bästa matfotografer. Kan det bli annat än lyckat?
Den generösa boken innehåller mängder av lockande och välberöpavde grillrecept på kött, fisk & skaldjur, fågel och vegetariskt. Den har också utvidgade tematiska avsnitt som kan inspirera till festmåltider: Asadofest, Fest på flotten, Svensk-Kalifornisk fest, Grön buffé... Och så efterrätter, förstås.
Tänd grillen och njut av sommarens härliga dofter och smaker! Här får du mängder av välbeprövade grillrecept och nya favoriträtter av kött, fisk och fågel. Rätter som kommer att göra sommarens grillkvällar njutbara.
Tillbehören finns naturligtvis också med, liksom såserna och marinaderna. Boken kommer att inspirera dig till nya kombinationer efter din egen smak - såser och tillbehör passar ju ofta till fler grillade rätter än just den som finns med i receptet.
Dryckerna hör också till en lyckad grillfest. Därför finns här en dryckesguide som tipsar om vad som passar bäst till de grillade smakerna.
Boken är ett förminskat kartonnage av originalet som utkom 2007.
Tänd grillen och njut av sommarens härliga dofter och smaker! Här får du mängder av välbeprövade grillrecept och nya favoriträtter av kött, fisk och fågel. Rätter som kommer att göra sommarens grillkvällar njutbara.
Tillbehören finns naturligtvis också med, liksom såserna och marinaderna. Boken kommer att inspirera dig till nya kombinationer efter din egen smak - såser och tillbehör passar ju ofta till fler grillade rätter än just den som finns med i receptet.
Dryckerna hör också till en lyckad grillfest. Därför finns här en dryckesguide som tipsar om vad som passar bäst till de grillade smakerna.
Boken är ett förminskat kartonnage av originalet som utkom 2007.
Bok: 8169
Anmäl textfel