Våra experter hjälper dig eftersöka "Fester & bufféer : ur Allt om mat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fester & bufféer : ur Allt om mat
Av Allt om mat
Bok- presentation: |
Fester & bufféer : ur Allt om mat |
Författar- presentation: |
Allt om mat |
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en kubansk temafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
Vett & etikett, dukning, servettbrytning...
Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter, tapas
Påskbuffé, påskmiddag
Bröllop
Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé, champagnebuffé
Temafester: kubansk fest, salsafest, grekisk, halloween, byggfest under takbjälkarna
Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
Gourmetmiddag: vilt, gästspel av stjärnkockar
Gåsmiddag
Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, annandagsmiddag, nyårssupé
Utgåvor
Drömmer du om sommarfester under bar himmel? Planerar du ett bröllop, en påskfest, en julmiddag eller en kubansk temafest? Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester, samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en kubansk temafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
? Vett & etikett, dukning, servettbrytning...
? Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
? Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter, tapas
? Påskbuffé, påskmiddag
? Bröllop
? Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
? Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé, champagnebuffé
? Temafester: kubansk fest, salsafest, grekisk, halloween, byggfest under takbjälkarna
? Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
? Gourmetmiddag: vilt, gästspel av stjärnkockar
? Gåsmiddag
? Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
? Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, annandagsmiddag, nyårssupé
Den här härligt inspirerande festboken innehåller en stor samling fest- och bufférecept samt tips och råd från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat.
Drömmer du redan om sommarens fester under bar himmel, har du kommit rätt! Planerar du en påskfest, en julmiddag eller en salsafest likaså. Det vill säga: boken är lika användbar året runt!
Här är recepten som ger inspiration och förnyelse till hela årets alla fester: valborgsfesten, grillpartyt i trägården, bröllopsmiddagen, den italienska buffén, julkalaset, nyårssupén, cocktailpartyt, viltmiddagen...
En lyckad fest är när allt stämmer, god mat, fin miljö och nöjda gäster. Allt om Mat:s samlade kunskap och väl utprovade recept ger dig tips och alla goda råd som krävs för att du som värd eller värdinna ska känna dig lugn och säker och kunna delta till 100%. Gästerna kommer att stortrivas, och festen kommer garanterat att bli LYCKAD!
Ur innehållet:
- Vett & etikett
- Planering. Hur mycket beräknar man till buffén? Hur mycket vin går åt? Vad går att förbereda och frysa?
- Välkomstdrinkar, tilltugg, förrätter
- Påskbuffé, påskmiddag
- Bröllop
- Sommarfester: midsommar, grillmiddag, skördefest
- Bufféer: italiensk födelsedagsbuffé, studentbuffé
- Temafester: salsafest, halloween och gåsmiddag
- Enkla fester: soppfest, billiga, valborg, salladsfest, ost & vin
- Fisk & skaldjur: kräftskivan, surströmming, skaldjurskalaset
- Jul & Nyår: glöggfest, julkalaset, nyårssupé
Bok: 6930
Anmäl textfel