
Våra experter hjälper dig eftersöka "Fem asiatiska kök : vardagsmat från Kina, Korea, Japan, Vietnam och Thailand" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Fem asiatiska kök : vardagsmat från Kina, Korea, Japan, Vietnam och Thailand
Av Yukiko Duke

Bok- presentation: |
Fem asiatiska kök : vardagsmat från Kina, Korea, Japan, Vietnam och Thailand |
Författar- presentation: |
Yukiko Duke |
![]() |
Fem svenska familjer med rötter i Asien delar generöst med sig av sina bästa recept vardagsrätter där råvaran lyfts fram genom den enkla matlagningen. Det är recept med genuina smaker anpassade efter svenska förhållanden.
Klassiska koreanska husmanskosträtter som bibimbap och bulgogi samsas med kinesisk mapu tofu, japansk sukiyaki, vietnamesiska vårrullar och thailändsk tom yam-soppa. De flesta av recepten är mycket enkla att laga till och tar ofta inte mer än 1520 minuter. Familjernas personliga erfarenheter inspirerar och lär ut typiska grundsmaksättningar, förmedlar kökskultur och praktiska tips kring dukning och vett och etikett i Asien. En skafferidel med vanligt förekommande ingredienser för varje kök finns naturligtvis också med här. Med dessa kunskaper som grund kan varje matlagare sedan göra sitt eget crossoverkök.
Utgåvor
Fem svenska familjer med rötter i Asien delar generöst med sig av sina bästa recept vardagsrätter där råvaran lyfts fram genom den enkla matlagningen. Det är recept med genuina smaker anpassade efter svenska förhållanden.
Klassiska koreanska husmanskosträtter som bibimbap och bulgogi samsas med kinesisk mapu tofu, japansk sukiyaki, vietnamesiska vårrullar och thailändsk tom yam-soppa. De flesta av recepten är mycket enkla att laga till och tar ofta inte mer än 1520 minuter. Familjernas personliga erfarenheter inspirerar och lär ut typiska grundsmaksättningar, förmedlar kökskultur och praktiska tips kring dukning och vett och etikett i Asien. En skafferidel med vanligt förekommande ingredienser för varje kök finns naturligtvis också med här. Med dessa kunskaper som grund kan varje matlagare sedan göra sitt eget crossoverkök.
Bok: 95592
Anmäl textfel