Våra experter hjälper dig eftersöka "Välkommen på middag!" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Välkommen på middag!
Av Tomas Tengby
Bok- presentation: |
Välkommen på middag! |
Författar- presentation: |
Tomas Tengby |
Kokboken som innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt antal middagar. Bygg en måltid genom att identifiera rätter och smaker du gillar och lär dig sedan att utgå från dem.
Välkommen på middag! är en personlig kokbok, sprungen ur Tomas Tengbys anteckningsbok där recept på familjens fungerande vardagsmiddagar skrivits ner för att sedan kunna modifieras, kombineras och varieras utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong. Här finns recept på matiga sallader, pannor, risotto, pasta, färs och soppor, som tillsammans med insprängda knep och smarta tips låter middagen växa fram. Med lågmäld charm lär han ut hur man varierar recepten, hur man kan utgå från något som gillats och ersätta någon eller några ingredienser med annat och på så sätt få en ny rätt.
Exempel på rubriker mellan recepten är:
Klassiska kombinationer - Vilka smaker passar till vad? En hjälp för att kombinera, hitta på nytt och variera sig.
Smakerna och balansen - Om sött, salt, surt och beskt och hur de framhäver varandra. Att man nästan alltid söker denna kombination. I många kokböcker avslutas recepten med uppmaningen "Smaka av!" Men hur gör man då?
Variera - Hur man kan byta ut en råvara eller smak i ett favoritrecept och åstadkomma en helt ny rätt.
Utgåvor
En personlig kokbok med recept ur Tomas Tengbys anteckningsbok. Här kombineras och varieras familjens vardagsmiddagar utifrån vad man är sugen på, vad man har hemma och vad som är i säsong.
Kokboken innehåller drygt 120 recept men erbjuder ett oändligt antal middagar. Bygg en måltid med rätter och smaker du gillar!
Tomas Tengby har skrivit en lång rad kokböcker, är radiopratare och känd från tv, bland annat i Tina Nordströms program.
Bok: 9319
Anmäl textfel