Våra experter hjälper dig eftersöka "Sylta, safta och lägg in" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Sylta, safta och lägg in
Av Tareq Taylor
Bok- presentation: |
Sylta, safta och lägg in |
Författar- presentation: |
Tareq Taylor |
Fotograf: | Peter Kroon |
Utgåvor
Här lär Tareq Taylor dig inte bara att göra sylt, mos, saft, pickles och chutney utan också hur du enkelt syrar grönsaker, tillverkar must och cider, smaksätter snaps och torkar svamp och örter. Du får information om utrustning till varje konserveringsmetod. Plocka fram och njut av en burk sommar under årets mörka månader. Känslan av att äta något som man har lagt lite tid och kärlek på är svårslagen!
Tareq Taylor är uppskattad tevekock i SVT:s Trädgårdsonsdag och Sommarlov. Han har tidigare gett ut böckerna Om mat och kärlek och Klassiker. Om mat och kärlek (2011) utsågs till Sverigevinnare i kategorin Best First Cookbook i tävlingen Gourmand World Cookbook Award.
Tareq delar med sig av sina personliga favoritrecept på sylt, inläggningar och marmelader men han bjuder också på många roliga överraskningar. Han smaksätter snaps, syrar grönsaker, tillverkar must och cider, lägger in granskott (passar utmärkt till vilt och kittost!) och kokar den allra godaste pumpachutneyn.
Plocka fram och njut av en burk sommar under årets mörkaste månader. Känslan av att äta något som man har lagt lite tid och kärlek på är svårslagen!
Nu i lågprisutgåva.
Bok: 192144
Anmäl textfel