
Våra experter hjälper dig eftersöka "Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter
Av Stefano Catenacci

Bok- presentation: |
Mitt goda Toscana : medelhavets läckerheter |
Författar- presentation: |
Stefano Catenacci |
![]() |
Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien "Stjärnkocken vid din spis" ingår också Danyel Couets Mina smaker från Provence, Melker Anderssons Mina frestelser från Grekiska övärlden samt Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona.
Utgåvor
Här bjuder stjärnkocken Stefano Catenacci på de rätter som ligger honom allra varmast om hjärtat, dem han ofta lagar hemma. "Mat från Medelhavet" som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Till vardags styr Stefano Catenacci ett av Sveriges främsta restaurangkök, det på Operakällaren i Stockholm. Men han lagar naturligtvis även mer än gärna mat när han är ledig, och då blir det mat från hans älskade Toscana.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att stjärnkocken Stefano kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
Bok: 10637
Anmäl textfel