
Våra experter hjälper dig eftersöka "Saras kök : genvägar till det goda i livet" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Saras kök : genvägar till det goda i livet
Av Sara Begner

Bok- presentation: |
Saras kök : genvägar till det goda i livet |
Författar- presentation: |
Sara Begner |
![]() |
Efter att ha gjort succé i programmen Toppform och Saras kök på SVT utkommer Sara Begner nu med sin första kokbok. Den utgår från Saras brinnande intresse för ny god och hälsosam mat, och lyfter samtidigt fram det lustfyllda i matlagningen. Här finns allt från vardagsmat för småbarnsföräldrar till plockmat och festliga bufféer för ett större antal gäster. Du får också massor med tips och kunskap om råvaror, till exempel varför det är bättre att välja en råvara framför en annan.
I Saras kök blandas recept med influenser från olika delar av världen. Här finns bland annat libanesisk linssoppa, rispappersrullar, nudelsallad med nötter, carpachio med tonfisk och lime, svensk sushi och lammfilésallad. Bland efterrätterna finns godsaker som yoghurt med kanderade mandlar och nektariner, melonsallad med feta och mandelmarängtårta med jordgubbar.
Boken består till största delen av nya recept, men här finns också ett antal favoriter från programmet, allt illustrerat med fotografier tagna av Gunnar Magnusson.
Ur innehållet:
-Energidrink med avokado och tranbär
- Hemmagjord musli
- Ananasdrink med ingefära
- Fläderdrink medpäron och mynta
-Köttfärsspett med två smaker plus tillbehören rostad palsternacka och balsamicobönor
- Chèvrelasagne och morotssallad
-Kycklingsallad med kronärtskockor, nötter och chili
-Medelhavsbuffé:
Kyckling med solrosfrön och parmesan
Medelhavsgrönsaker
Bulgursallad
Dinkelpannbröd
Filodegsknyten
Rostad vitlöksyoghurt
Chokladrutor med körsbär
Utgåvor
Efter att ha gjort succé i programmen Toppform och Saras kök på SVT utkommer Sara Begner nu med sin första kokbok. Den utgår från Saras brinnande intresse för ny god och hälsosam mat, och lyfter samtidigt fram det lustfyllda i matlagningen. Här finns allt från vardagsmat för småbarnsföräldrar till plockmat och festliga bufféer för ett större antal gäster. Du får också massor med tips och kunskap om råvaror, till exempel varför det är bättre att välja en råvara framför en annan.
I Saras kök blandas recept med influenser från olika delar av världen. Här finns bland annat libanesisk linssoppa, rispappersrullar, nudelsallad med nötter, carpachio med tonfisk och lime, svensk sushi och lammfilésallad. Bland efterrätterna finns exempelvis godsaker som yoghurt med kanderade mandlar och nektariner, melonsallad med feta och mandelmarängtårta med jordgubbar.
Boken består till största delen av nya recept, men här finns också ett antal favoriter från programmet, allt illustrerat med fotografier tagna av Gunnar Magnusson.
Efter att ha gjort succé i programmen Toppform och Saras kök på SVT utkommer Sara Begner nu med sin första kokbok. Den utgår från Saras brinnande intresse för ny god och hälsosam mat, och lyfter samtidigt fram det lustfyllda i matlagningen. Här finns allt från vardagsmat för småbarnsföräldrar till plockmat och festliga bufféer för ett större antal gäster. Du får också massor med tips och kunskap om råvaror, till exempel varför det är bättre att välja en råvara framför en annan.
I Saras kök blandas recept med influenser från olika delar av världen. Här finns bland annat libanesisk linssoppa, rispappersrullar, nudelsallad med nötter, carpachio med tonfisk och lime, svensk sushi och lammfilésallad. Bland efterrätterna finns godsaker som yoghurt med kanderade mandlar och nektariner, melonsallad med feta och mandelmarängtårta med jordgubbar.
Boken består till största delen av nya recept, men här finns också ett antal favoriter från programmet, allt illustrerat med fotografier tagna av Gunnar Magnusson.
Ur innehållet:
-Energidrink med avokado och tranbär
- Hemmagjord musli
- Ananasdrink med ingefära
- Fläderdrink medpäron och mynta
-Köttfärsspett med två smaker plus tillbehören rostad palsternacka och balsamicobönor
- Chèvrelasagne och morotssallad
-Kycklingsallad med kronärtskockor, nötter och chili
-Medelhavsbuffé:
Kyckling med solrosfrön och parmesan
Medelhavsgrönsaker
Bulgursallad
Dinkelpannbröd
Filodegsknyten
Rostad vitlöksyoghurt
Chokladrutor med körsbär
Bok: 16478
Anmäl textfel