Våra experter hjälper dig eftersöka "Glöd : mat med mening" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Glöd : mat med mening
Av Sara Begner
Bok- presentation: |
Glöd : mat med mening |
Författar- presentation: |
Sara Begner |
Fotograf: | Magnus Fond |
En bok full av matinspiration, recept och möten med människor från Kenya, Guatemala, Vietnam och Balkan. Finns det något bättre sätt att lära känna en kultur och ett lands befolkning än att införskaffa, tillreda, laga och äta den lokala maten tillsammans med de lokala invånarna?
Köksprofilen Sara Begner har på sina resor världen över mött och samtalat med kvinnor om deras levnadsvillkor, men också kommit dem nära på allra bästa sätt. Hon har blivit inbjuden i deras kök och lagat mat tillsammans med dem, talat om livets vedermödor och glädjeämnen, och njutit av den fantastiskt goda maten. Det går att laga fantastiska rätter även under enkla omständigheter!
Boken innehåller unika och färgsprakande resereportagebilder och matbilder från fyra världsdelar. Recepten är anpassade för svenska förhållanden. Alla ingredienser går att införskaffa i välsorterade matbutiker och fungerar till såväl vardag som fest. Vad sägs om thailändska dumplings till middag och rispudding med citrongräsmarinerad frukt till efterrätt, eller en mustig kenyansk kaffekokt lammgryta, som rundas av med en mango- och kokossockerkaka?
Här finns massor med idéer för dig som behöver nya matfavoriter och vill kittla smaklökarna med underbara smakkombinationer, dessutom är rätterna enkla att laga.
Utgåvor
En bok full av matinspiration, recept och möten med människor från Kenya, Guatemala, Vietnam och Balkan. Följ med köksprofilen Sara Begner in i själva hjärtat av andra kulturer, in i köket där hon lagar mat och samtalar med kvinnor om deras levnadsvillkor.
Boken innehåller unika och färgsprakande resereportagebilder och matbilder från fyra världsdelar. Recepten är anpassade för svenska förhållanden.
Alla ingredienser går att införskaffa i välsorterade butiker och maten fungerar till såväl vardag som fest.
Bok: 200631
Stor bredd bland årets somriga kokböcker
Erika Wallman metar i floden av sommarkokböcker
Anmäl textfel