Glansholms Bokhandel & Antikvariat 
Glansholms Bokhandel & Antikvariat

Våra experter hjälper dig eftersöka "Imponera i köket : kokbok för nybörjare" - utan extra kostnad

Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.

Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.

Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.

Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.

Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Efterlys "Imponera i köket : kokbok för nybörjare"

Din epostadress, vi hör av oss till dig!

Ditt mobiltelefonnr. För sms-kontakt.

Pristak. Pristaket påverkar inte priset på boken du erbjuds - däremot påverkar det hur sannolikt det är att vi kan hjälpa dig. Ett lågt satt pristak gör att vi står över ex från auktioner, samlare och professionella handlare, i regel tar det då flera månader längre tid att finna boken.

Önskemål om utgåva, skick, eller dina frågor.


 Information från förlaget 

Imponera i köket : kokbok för nybörjare

Av Sam Stern

Bok-
presentation:
Imponera i köket : kokbok för nybörjare
Författar-
presentation:
Sam Stern
Originaltitel: Virgin to Veteran
Fotograf: Chris Terry
Illustratör: Claire Peters
Formgivare: Jim Smith
Redaktör: Simon Davis

Kokbok för nybörjare

Imponera i köket är en annorlunda kokbok. Sam Stern ger här unga människor inspiration och själförtroende att laga goda basrätter med riktiga råvaror från grunden, ofta med en personlig twist. Vare sig du har ont om tid eller ont om pengar kan du alltid lära dig att laga god och bra mat. From fast food to slow.

I tio kapitel går Sam Stern igenom de typiska ingredienserna för vanliga och rejäla rätter: vegetariskt, nöt, gris, lamm, fisk och skaldjur, äggrätter, pasta, ris, nudlar, couscous, bröd, bakverk och efterrätter.

Du lär dig hur du ska sköta dina köksprylar, göra såser, hur du kan ersätta ingredienser med alternativ och hur du ska planera din matlagning i förhållande till årstiderna. Alla recept är presenterade med tydliga anvisningar steg för steg: förbered, laga, servera.

En klassisk grundkokbok, men med moderna recept. Sam Stern lär dig knepen som gör att du snabbt kommer att Imponera i köket.

Författaren

Sam Stern är född 1990 men är redan en kändiskock i hemlandet England. Han skriver en krönika i ungdomstidningen First News varje vecka och är en återkommande gäst i flera brittiska TV-program. Han har redan gett ut fem kokböcker som översatts till fjorton språk.

Hemsida med massor av extramaterial om denna bok:

www.virgintoveteran.com

Sam Sterns blogg:

http://virgintoveteran.com/blog

Utgåvor

Inbunden
Förlag: Pagina Förlags
Lagerstatus: Definitivt slut

Kokbok för nybörjare

Imponera i köket är en annorlunda kokbok. Sam Stern ger här unga människor inspiration och själförtroende att laga goda basrätter med riktiga råvaror från grunden, ofta med en personlig twist. Vare sig du har ont om tid eller ont om pengar kan du alltid lära dig att laga god och bra mat. From fast food to slow.

I tio kapitel går Sam Stern igenom de typiska ingredienserna för vanliga och rejäla rätter: vegetariskt, nöt, gris, lamm, fisk och skaldjur, äggrätter, pasta, ris, nudlar, couscous, bröd, bakverk och efterrätter.

Du lär dig hur du ska sköta dina köksprylar, göra såser, hur du kan ersätta ingredienser med alternativ och hur du ska planera din matlagning i förhållande till årstiderna. Alla recept är presenterade med tydliga anvisningar steg för steg: förbered, laga, servera.

En klassisk grundkokbok, men med moderna recept. Sam Stern lär dig knepen som gör att du snabbt kommer att Imponera i köket.

Författaren

Sam Stern är född 1990 men är redan en kändiskock i hemlandet England. Han skriver en krönika i ungdomstidningen First News varje vecka och är en återkommande gäst i flera brittiska TV-program. Han har redan gett ut fem kokböcker som översatts till fjorton språk.

Hemsida med massor av extramaterial om denna bok:

www.virgintoveteran.com

Sam Sterns blogg:

http://virgintoveteran.com/blog

Utgivningsdatum: 20130131
9789163610073

Bok: 197340
 Artiklar 

Svenska Måltidsakademiens prisutdelning

Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok

Svenska Måltidsakademien har nu utsett årets bästa måltidslitteratur. Vinnaren alla kategorier blev "Fäviken" av kocken Magnus Nilsson (bilden) som driver restaurang Fäviken i Järpen utanför Åre. Folkets röst gick till boken "Mannerströms fisk" av Leif Mannerström.

Sverige är ett av de länder där det ges ut flest kokböcker per invånare och det berömda påståendet att det ges ut en kokbok om dagen i Sverige ligger nog fortfarande ganska nära sanningen. I årets katalog över tävlingsbidrag fanns 312 titlar.

Läs mer ...

Anmäl textfel

Sveriges ledande muminåterförsäljare
Sveriges största sortiment av muminmuggar, och ytterligare hundratals muminprodukter. Till muminavdelningen
Pocket 8 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 pocket, 8 kr/styck.
Visa listning
Inbundet 19 kr/styck
Alltid i Glansholms Antikvariat, fler än 2000 inbundna böcker, 19 kr/styck.
Visa listning
 

Boktoppen

Den sista grisen

av Horace Engdahl
Inbunden, Finns i lager, 271 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Oanade konsekvenser

av Elizabeth George
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Blå stjärnan

av Jan Guillou
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr

Mördar-Anders och hans vänner (samt en och annan ovän)

av Jonas Jonasson
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
CD-skiva, Finns i lager, 352 kr
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Playground

av Lars Kepler
Storpocket, Finns i lager, 140 kr

STHLM DELETE

av Jens Lapidus
MP3 CD, Finns i lager, 280 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr
Litteraturmagazinet listar
Litteraturmagazinet listar

LitteraturMagazinet tipsar

Jack

av Christina Lindström
Inbunden, Finns i lager, 172 kr

Starkare än magi

av V. Florian
Häftad, Finns i lager, 109 kr

Fiskarmännen

av Chigozie Obioma
Pocket, Finns i lager, 69 kr

H som i hök

av Helen Macdonald
Inbunden, Finns i lager, 280 kr

Avd. för grubblerier

av Jenny Offill
Inbunden, Finns i lager, 262 kr
CD-skiva, Finns i lager, 367 kr
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Tackla hatet

av Ordfront Förlag
Inbunden, Finns i lager, 271 kr

Pockettoppen

Avdelning 73

av Sofie Sarenbrant
MP3 CD, Finns i lager, 298 kr
Pocket, Finns i lager, 78 kr

Järnblod

av Liza Marklund
Inbunden, Finns i lager, 289 kr
Storpocket, Finns i lager, 140 kr
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Öppnas i händelse av min död

av Liane Moriarty
Pocket, Finns i lager, 73 kr

Falleri, fallera, falleralla

av Carin Gerhardsen
Pocket, Finns i lager, 69 kr

Vårjakt i Rosengädda

av Emma Hamberg
Pocket, Finns i lager, 69 kr
Glansholms Bokhandel & Antikvariat
Kundtjänst, vardagar 9-16: 070-692 50 50
LitteraturMagazinet
Redaktör: Sandra Sandström
Ansvarig utgivare: Linus Glansholm
Teknik: Framkant Media AB
Annonsera:  Framkant Media AB
Webbplatsen ligger i Framkantoch drivs av SpaceLoops CMS v.0.3.4