Våra experter hjälper dig eftersöka "En doft av champagne (bok i box)" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
En doft av champagne (bok i box)
Av Richard Juhlin
Bok- presentation: |
En doft av champagne (bok i box) |
Författar- presentation: |
Richard Juhlin |
Världens bästa champagneguide!
En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner - och producenterna som ligger bakom dem - är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.
Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.
För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.
James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
Utgåvor
En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner - och producenterna som ligger bakom dem - är här provade och betygsatta.
Följ med in i Richard Juhlins magiska universum där näsan får visa vägen. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina erfarenheter om hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv.
Världens bästa champagneguide!
Unik signerad och numrerad utgåva som levereras i en stilren box. Begränsad upplaga. Med boken följer en voucher som ger ett års medlemskap i The Richard Juhlin Champagne Club.
En doft av champagne är den mest omfattande genomgången av distriktet Champagne och dess viner som någonsin gjorts. Åtta tusen champagner - och producenterna som ligger bakom dem - är här provade och betygsatta. Boken går dessutom igenom alla årgångar från 1800-talet fram till idag samt presenterar topplistor inom olika kategorier.
Här tar champagneexperten Richard Juhlin oss med på en resa, både till det geografiska området Champagne men också till middagsbordets intima vinprovning. Han delar öppenhjärtigt med sig av sina metoder och ger handfasta tips, bland annat på hur man kan lägga upp en provning, vilken mat som passar bäst till olika typer av champagne och hur man kan få ut så mycket som möjligt av sin champagneupplevelse genom att utveckla sitt luktsinne.
För i Richard Juhlins magiska universum är det näsan som får visa vägen. Personligt och filosofiskt delar han med sig av sina erfarenheter och hur man med ett tränat doftsinne kan berika sitt liv. Vi får också ta del av den spännande historien om hur en vanlig gympalärare från Lidingö kom att bli världens ledande champagneexpert.
James Bond dricker numera Bollinger, Winston Churchill höll sig till Pol Roger. Champagnens förespråkare förekommer överallt i både populärkulturen och historien. Vi följer champagnen som den lyxvara den är och alltid varit hos kungahus, krigsherrar, under La belle époque vid sekelskiftet 1900, via Hollywooderans filmstjärnor på 1940-talet till dagens hiphopartister.
Boken är rikligt illustrerad med bilder av fotografen Pål Allan.
Bok: 207320
Anmäl textfel