Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera : Mina 100 bästa recept och dryckerna därtill - Inbunden
Finns i lager,
325 kr
|
Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera : Mina 100 bästa recept och dryckerna därtill
Av Per Morberg
Bok- presentation: |
Morberg. Maten, drycken och konsten att kombinera : Mina 100 bästa recept och dryckerna därtill |
Författar- presentation: |
Per Morberg |
Inbunden
Finns i lager,
325 kr
|
Vad dricker vi till maten?
”Till blodpudding dricker jag helst mjölk. Varför ändra på sånt som fungerar? Annars är det inte lika lätt att kombinera mat och dryck – det finns ju så många möjligheter. Från min lilla privilegierade vrå av världen har jag därför gett mig själv uppgiften att hitta de perfekta dryckerna till närmare 100 olika rätter.
Visst fungerar en Château Smith Haut Lafitte till det mesta bara för att den är så bra, men det finns ju så mycket annat att utforska och massor att lära om hur drycker samspelar med olika maträtter och dess tillbehör. Vitt vin är inte bara vitt vin, rött vin är inte bara rött vin, öl är inte bara lager. Och man kan faktiskt dricka lingondricka till mat.
I den här boken blandar jag gamla recept med nya och föreslår drycker av alla slag som passar till festmat, husmanskost, bistrorätter, vilträtter, desserter och en och annan joker. Följ med och testa, men kom ihåg att också lita på din egen smak.”
Utgåvor
Bok: 257017
Anmäl textfel
Per Morberg
Per Morberg är minst sagt en mångsysslare. Med bakgrund inom professionell judo, skådespel, matlagning och tv har han även gett ut en rad kokböcker med recept för bland annat vilt, grillning och mycket mycket annat.