
Våra experter hjälper dig eftersöka "Paolos pizza & pasta" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Paolos pizza & pasta
Av Paolo Roberto
Bok- presentation: |
Paolos pizza & pasta |
Författar- presentation: |
Paolo Roberto |
![]() |
Formgivare: | Ian Roberto |
Pizza och pasta tillagade med kärlek på de bästa råvarorna!
Pizza och pasta är mat som alla älskar. Men det ska inte vara vilka recept som helst – de ska vara italienska. Fråga Paolo. Han vet nämligen att om du använder italienska, genuina recept och bra råvaror så kan du också ställa fram den bästa maten på bordet.
Paolo har ätit sig igenom Italien i sin jakt på de bästa italienska recepten. Samtidigt har han sugit i sig kunskap och erfarenheter från kunniga, matlagande italienare, som till exempel sina kära fastrar, pizzabagare och små lokala råvaruproducenter.
Efter en stenhård gallring har Paolo samlat sina femtio absolut bästa pizza- och pastarecept. Okomplicerade och snabblagade. Okej, pizzadegen tar sina timmar att jäsa, men så får du också perfekta pizzabottnar garanterat värda sin väntan. Och från mannen som nästan har tomatsås rinnande i sina ådror får du självklart receptet på den bästa pizzasåsen, så att du kan grädda dina egna pizzor med pancetta, mozzarella och basilika, eller kanske ostälskarens dröm med mozzarella, ricotta, taleggio och gorgonzola. Pastarecepten står sig förstås bra i konkurrensen, för vem kan stå emot fusilli med pistagenötter, parmesan, rökt skinka och körsbärstomater eller en lyxig hummerpasta på fredagskvällen? Och dofterna sedan ... Fylliga, runda och aptitretande dofter av smältande ost, lök, vitlök, tomat och basilika.
Det märks i Paolos recept att maten är viktig för honom. Eller rättare sagt att den är helt central för honom och hans familj. Mat ska lagas på de bästa recepten, med schysta råvaror, kärlek och respekt. Basta!
Utgåvor
Bok: 257019
Anmäl textfel