
Våra experter hjälper dig eftersöka "Paolo Robertos stora italienska kokbok" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Paolo Robertos stora italienska kokbok
Av Paolo Roberto

Bok- presentation: |
Paolo Robertos stora italienska kokbok |
Författar- presentation: |
Paolo Roberto |
![]() |
Två italienska favoritkokböcker i en!
Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat - alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme.
Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige. Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass. I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Utgåvor
Två favoritkokböcker i en!
Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat - alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme. Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.
I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Två italienska favoritkokböcker i en!
Paolo Robertos stora italienska kokbok rymmer mycket mer än mat - alla gäster, fastrar, berättelser och recept. Den napolitanska maten presenteras med humor och värme.
Det är en kärleksförklaring till mat och traditionen att dela en god måltid med familj och vänner, och det spelar ingen roll om man gör det på en skuggig bakgård i Italien eller runt grillen i Sverige.
Här finns recepten som Paolo lyckats lirka ur sina fastrar, som till exempel klassisk tomatsås, pasta med salsiccia, rosmarindoftande kyckling och halstrad tonfisk, och allt det söta goda, som mascarponekräm med amarettikakor och choklad, eller fyllda persikor med vaniljglass.
I den här samlingsvolymen möts Paolo Robertos båda kokböcker Mina fastrars mat och Mina gästers mat, med den ena foten i det syditalienska landskapet och den andra på Skinnarviksberget i Stockholm.
Bok: 144782
Anmäl textfel