
Våra experter hjälper dig eftersöka "Choklad: kunskap ger mersmak" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Choklad: kunskap ger mersmak
Av Eliq Maranik, Örjan Westerlund

Bok- presentation: |
Choklad: kunskap ger mersmak |
Författar- presentation: |
Eliq Maranik |
![]() |
Det här är boken för den riktiga chokladälskaren! Här får du de läckraste bilderna, de godaste recepten, och dessutom allt du någonsin velat veta om denna omåttligt populära godsak vad gäller historia, tillverkning, kuriosa och roliga fakta. Örjan Westerlund, tidigare känd med En handbok choklad med över 20 000 ex sålda, beskriver på sitt vanliga lättsamma och faktamättade sätt både allmänna och udda kunskaper kring denna läckerhet. Till detta har Eliq Maranik samlat ett trettiotal recept med förföriska bilder som ger denna bok ett ovanligt stort inslag av eget skapande och kommer att inspirera såväl den oerfarna som den mer rutinerade hemmabagaren. Att det blivit så beror på att bokläsarna avslöjat sig som riktiga gottegrisar och bett oss komma med en bok som både ger nyttig läsning och mumsiga stunder i köket!
Utgåvor
Det här är boken för den riktiga chokladälskaren! Här får du de läckraste bilderna, godaste recepten, och dessutom allt du någonsin velat veta om denna omåttligt populära godsak vad gäller historia, tillverkning, kuriosa och roliga fakta. Örjan Westerlund, tidigare känd med En handbok choklad med över 20 000 ex sålda, beskriver på sitt vanliga lättsamma och faktamättade sätt både allmänna och udda kunskaper kring denna läckerhet. Till detta har Eliq Maranik samlat ett trettiotal recept med förföriska bilder som ger denna bok ett ovanligt stort inslag av eget skapande och kommer att inspirera såväl den oerfarna som den mer rutinerade hemmabagaren. Att det blivit så beror på att bokläsarna avslöjat sig som riktiga gottegrisar och bett oss komma med en bok som både ger nyttig läsning och mumsiga stunder i köket!
Bok: 162097
Anmäl textfel