Våra experter hjälper dig eftersöka "Receptkort Italiensk Mat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Receptkort Italiensk Mat
Av Nicotext
Bok- presentation: |
Receptkort Italiensk Mat |
Författar- presentation: |
Nicotext |
Receptkort Italiensk mat är ett nytt koncept vad gäller kokböcker. Med hjälp av 100 kort, snyggt utskurna i formen av olika råvaror, får hemmakocken här chans att briljera i köket, utan att balansera en tung kokbok i handen.
Receptkorten är lätta och smidiga och innehåller de bästa recepten från det italienska köket - Lasagne, Spagetti Carbonara, Panna Cotta och många fler. Välj ditt favoritrecept direkt, eller låt slumpen avgöra vad som blir till middag. Säkert är att innan du har hunnit säga Salsiccia har du ätit dig ända från Palermo till Milano.
Utgåvor
Receptkort Italiensk mat är ett nytt koncept vad gäller kokböcker. Med hjälp av 100 kort, snyggt utskurna i formen av olika råvaror, får hemmakocken här chans att briljera i köket, utan att balansera en tung kokbok i handen.
Bok: 200702
Anmäl textfel