Våra experter hjälper dig eftersöka "Monikas bästa menyer - för vintern" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Monikas bästa menyer - för vintern
Av Monika Ahlberg
Bok- presentation: |
Monikas bästa menyer - för vintern |
Författar- presentation: |
Monika Ahlberg |
Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Utgåvor
"Fortfarande bär jag smakerna kvar från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor. Hur ska jag klara mig, undrar en del av mig. Mitt bättre jag svarar genast, varför sörja? Nu kommer tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vår kål, rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning. Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda.
Lägg därtill goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket?
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker. "
I den tredje boken i serien med årstidsmat tar Monika Ahlberg vara på vinterns goda ting.
Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Bok: 8183
Anmäl textfel