Våra experter hjälper dig eftersöka "Scandinavian bread : simple, smart & delicious" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Scandinavian bread : simple, smart & delicious
Av Mette Ankarloo
Bok- presentation: |
Scandinavian bread : simple, smart & delicious |
Författar- presentation: |
Mette Ankarloo |
Fotograf: | Christina Uhlin |
The secret to baking delicious, moist bread without the fuss!
In Scandinavian bread youll find lots of inspiring recipes, guaranteeing success for beginners and baking afficionados alike. A mixing bowl, some kitchen scales and a spatula are virtually all you need to rustle up a rustic sourdough or a crusty, melt-in-your-mouth baguette. Discover the pleasure of homemade bread every day!
Food writer Mette Ankarloo is well-known for her appealingly simple and delicious recipes. This is her third book about bread.Här i Norden har intresset för brödbakande länge varit stort, och det finns många smakrika bröd att välja mellan knäckebröd, gotländskt lantbröd och danskt rågbröd för att bara nämna några. I takt med att nordisk matlagning blivit trendsättande utomlands har även intresset för vårt bröd väckts och allt fler vill nu baka sitt eget fullkorns-, surdegs- och knäckebröd. Med den här boken kan dina vänner och släktingar i utlandet också ta del av Mettes inspirerande, smarta tips och enkla knep som gör bakningen till ett nöje.
Utgåvor
Bok: 274042
Anmäl textfel