Våra experter hjälper dig eftersöka "Hemma hos Melker Andersson : snabblagat, tillagat och vällagat" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Hemma hos Melker Andersson : snabblagat, tillagat och vällagat
Av Melker Andersson
Bok- presentation: |
Hemma hos Melker Andersson : snabblagat, tillagat och vällagat |
Författar- presentation: |
Melker Andersson |
Trodde du att stjärnkockar halstrar anklever och gräddar sufflé på fritiden också? Nja ... Hemma hos Melker Andersson är det i alla fall vanlig vardagsmat som gäller.
Så är hans vardag inte heller särskilt olik din och min - med allt vad det innebär av barn som växer, tränar och ständigt behöver tillskott av energi. Med tiden för matlagning som ibland är knapp, ibland längre. Och med en önskan om att då och då kunna ägna en halv dag i köket, bara för att det är kul och avkopplande.
Under rubrikerna Snabblagat, Tillagat och Vällagat har Melker delat in sina recept i den kokbok som egentligen är den enda som behövs för att fixa maten hemma. Snabbt när det är bråttom, mer omsorgsfullt när tiden finns - och alltid lika gott!
Äkta parisare, laxstroganoff och ossobuco precis som i Italien, är några av favoriträtterna. Liksom den vietnamesiska biffsalladen, våffelmackan och honungsgrapen.
Här finns ett hundratal nummer som passar till mellanmål, vardagsmiddag och fest.
Följ med hem till Melker och var med när han lagar maten! När han hackar dill vid köksbänken, bakar piroger i ugnen, steker hamburgare på gasspisen - samtidigt som han kokar den perfekta ketchupen till! Under tiden avslöjar Melker vilken rätt han alltid beställer på restaurang i Alperna, receptet till mammas finaste bjudfisk och hur han åt sin första moussaka under skolresan till Rhodos - en hel del 70-talsnostalgi utlovas! Men han ger också många praktiska råd på vägen i matlagandet.
Så på med förklädet och välkommen hem till Melker!
Utgåvor
Följ med hem till Melker! Han lagar sina, och allas, favoriträtter.
Trodde du att stjärnkockar halstrar anklever och gräddar sufflé på fritiden också? Nja ... Hemma hos Melker Andersson är det vanlig vardagsmat som gäller.
Här är stjärnkockens egna recept för vardag och fest.
Melker Andersson är en av Sveriges mest välrenommerade kockar och krögare. Tillsammans med Danyel Couet driver han restaurangerna F12, Grill, Kungsholmen, Smak och Le Rouge i Stockholm samt Fjällpuben i Åre.
Bok: 9441
Anmäl textfel