Våra experter hjälper dig eftersöka "Lättlagade menyer" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Lättlagade menyer
Av Maud Onnermark
Bok- presentation: |
Lättlagade menyer |
Författar- presentation: |
Maud Onnermark |
Känns det stressigt att bjuda hem vännerna på middag? Tryter fantasin när du vill planera en läcker meny? Vill du hinna umgås istället för att bara stå i köket? I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på massor av lättlagade menyer för både vardag och fest.
Denna härliga kokbok, med fantastiska bilder tagna av Ulrika Pousette, är uppdelad efter de fyra årstiderna- på det viset drar man nytta av säsongens bästa råvaror. Vad sägs om en somrig meny för grillfesten i trädgården, en varierad och lättlagad julmeny med tre sorters sill och julskinka, en festlig nyårsmeny med pilgrimsmusslor och hjortfilé, förberedd buffé för stora kalaset, en höstmeny med mustig marockansk köttgryta, eller den perfekta menyn för en mysig tjejmiddag?
Det ska inte vara krångligt och tidsödande att bjuda på fantastiskt god mat!
Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept, både som TV-kock och matskribent för olika tidningar. Hon har dessutom givit ut ett flertal kokböcker. År 2002 tilldelades hon Gastronomiska akademiens guldpenna.
Utgåvor
Känns det stressigt att bjuda hem vännerna på middag? Tryter fantasin när du vill planera en läcker meny? Vill du hinna umgås istället för att bara stå i köket? I denna inspirerande bok bjuder Maud Onnermark på massor av lättlagade menyer för både vardag och fest.
Denna härliga kokbok, med fantastiska bilder tagna av Ulrika Pousette, är uppdelad efter de fyra årstiderna- på det viset drar man nytta av säsongens bästa råvaror. Vad sägs om en somrig meny för grillfesten i trädgården, en varierad och lättlagad julmeny med tre sorters sill och julskinka, en festlig nyårsmeny med pilgrimsmusslor och hjortfilé, förberedd buffé för stora kalaset, en höstmeny med mustig marockansk köttgryta, eller den perfekta menyn för en mysig tjejmiddag?
Det ska inte vara krångligt och tidsödande att bjuda på fantastiskt god mat!
Maud Onnermark är välkänd för sina pålitliga recept, både som TV-kock och matskribent för olika tidningar. Hon har dessutom givit ut ett flertal kokböcker. År 2002 tilldelades hon Gastronomiska akademiens guldpenna.
Bok: 19129
Anmäl textfel