
Våra experter hjälper dig eftersöka "Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna
Av Mathias Dahlgren

Bok- presentation: |
Mathias Dahlgrens bästa : från skaldjurspaella till pyttipanna |
Författar- presentation: |
Mathias Dahlgren |
![]() |
Att vårda, förnya och experimentera fram nya smaker - det är Mathias Dahlgrens melodi. I hans skapande finns alltid en tanke bakom. Fast det är alltid maten som är det viktigaste, maten och upplevelsen av måltiden.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Mathias Dahlgren är den ende svensk som vunnit guld i Bocuse d'Or, en prestigefylld tävling som ibland kallas mat-OS. Han är professor vid Restauranghögskolan i Umeå sedan 2008, och hans restaurang Mathias Dahlgren har förärats med sammanlagt tre Guide Michelin-stjärnor: Matsalen har två stjärnor, Matbaren en.
Mathias Dahlgren är inte bara en fullfjädrad stjärnkock, han har också idéer och visioner om mat vilket visar sig både på hans restaurang och i hans kokböcker. Bra råvaror och perfekt tillagning, javisst - men det gäller också att vårda, förnya och experimentera fram nya smaker, nya upplevelser. Mathias Dahlgren vill att måltiden ska vara en helhetsupplevelse där sinnrika detaljer är delarna som skapar helheten.
Samlingen tar recept från Kokbok, Bon Lloc och Det naturliga köket.
Utgåvor
Att vårda, förnya och experimentera fram nya smaker - det är Mathias Dahlgrens melodi. I hans skapande finns alltid en tanke bakom. Fast det är alltid maten som är det viktigaste, maten och upplevelsen av måltiden.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Bok: 86743
Känd krögare, stjärnkock och kokboksförfattare
Mathias Dahlgren blev "Kockarnas kock" 2012
Anmäl textfel