Martin Ragnar
Författaren beskriver här den svenska ostkulturens framväxt och utveckling, från äldsta tid fram till dagens små gårdsmejerier. Hur gjorde man ost, hur har man fått fram olika smaker, k...
Svensk ostkultur i recept och formspråk : ett arv att förvalta - Inbunden
Finns i lager,
370 kr
|
|
Smak, lukt och synintryck är viktiga ifråga om mat och måltid. Allt viktigare är också berättelserna om matens ursprung. Somligt är bara närodlat. Regional matkultur handlar om starkare...
Regional matkultur : terroir i matlandet Sverige - Halvklotband
Finns i lager,
370 kr
|
|
Grisens historia: så mycket mer än fläsk - Inbunden
Finns i lager,
388 kr
|
|
I Gotländska mejerier skildras utvecklingen från de första stapplande stegen på 1860-talet fram till idag med Arla Foods stormejeri i Visby och de två gårdsmejerierna Stafva och Hejnumk...
Gotländska mejerier - en historia om mjölk, smör och ost på Gotland genom 150 år - Inbunden
Finns i lager,
370 kr
|
|
Anmäl textfel
Dölj Anmäl textfel
Boktoppen
Litteraturmagazinet listar
Litteraturmagazinet listar
LitteraturMagazinet tipsar
|
|