Våra experter hjälper dig eftersöka "Smulpajer : nya och gamla favoriter för smulälskaren" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Smulpajer : nya och gamla favoriter för smulälskaren
Av Maria Öhrn
Bok- presentation: |
Smulpajer : nya och gamla favoriter för smulälskaren |
Författar- presentation: |
Maria Öhrn |
Utgåvor
Alla kan baka smulpaj, det kräver varken mycket tid eller större ansträngning. Tänk så gott det är med en klassisk smulpaj med rabarber eller äpplen, serverad med glass, grädde eller vaniljsås. Ändå kan både fyllningen och degen varieras i det oändliga! Aprikoser passar fint tillsammans med jordgubbar och lime. Vetemjölet kan bytas mot grahamsmjöl, kruskakli och havregryn. Vit choklad i smuldegen ger ett lite karamelligt täcke och en ton av vanilj. Här finns även recept utan smör, vilket passar laktosintoleranta och veganer. Smulor kan också användas i andra former: till rabarberbakelser med mandelsmulor, frukostfras och kladdkaka med smulig chokladtopping.
Bok: 121994
Anmäl textfel