Våra experter hjälper dig eftersöka "Simply Swedish" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Simply Swedish
Av Margareta Schildt-Landgren
Bok- presentation: |
Simply Swedish |
Författar- presentation: |
Margareta Schildt-Landgren |
Originaltitel: | Lagom svenskt |
Utgåvor
Man behöver inte vara utlandssvensk för att drabbas av en speciell känsla vid åsynen av nykokta kräftor, immiga snapsglas, gravad lax eller solvarma jordgubbar! En bild kan räcka för att dofterna, smakerna och minnena ska komma fram i ett nostalgiskt skimmer. Med utgångspunkt i byggstenarna i vår svenska mattradition råvarorna har Margareta Schildt-Landgren tillsammans med fotografen Tine Guth Linse skapat en högst personlig kärleksförklaring till det svenskaste av svenskt. Här finner du en blandning av smårätter, huvudrätter, desserter och bakning. Och även om flera av de traditionella recepten finns med, hittar du mycket nytt både spännande och oväntat. Du har förmodligen aldrig provat västerbottenost och solrosskott eller rimmad torsk med rödbetssås, svartrot och sockerärtor. Gör det!
Man behöver inte vara utlandssvensk för att drabbas av en speciell känsla vid åsynen av nykokta kräftor, immiga snapsglas, gravad lax eller solvarma jordgubbar. En bild kan räcka för att dofterna, smakerna och minnena ska komma fram i ett nostalgiskt skimmer.
Med utgångspunkt i byggstenarna i vår svenska mattradition råvarorna har Margareta Schildt-Landgren tillsammans med fotografen Tine Guth Linse skapat en högst personlig kärleksförklaring till det svenskaste av svenskt. Här finner du en blandning av smårätter, huvudrätter, desserter och bakning. Och även om flera av de traditionella recepten finns med, hittar du mycket nytt både spännande och oväntat. Du har förmodligen aldrig provat västerbottenost och solrosskott eller rimmad torsk med rödbetssås, svartrot och sockerärtor. Gör det!
Simply Swedish är en engelsk utgåva av Lagom svenskt.
Bok: 172711
Anmäl textfel