Söker du efter "Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter" av Malin Söderström? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
Av Malin Söderström, Per Gustafson
Bok- presentation: |
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter |
Författar- presentation: |
Malin Söderström |
Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Utgåvor
Nytryck till lågpris av en av förra årets mest användbara kokböcker. Tre av Sveriges främsta yngre kockar har här samlat spännande smårätter du kan använda till allt från plockmat till hela huvudrätter. Per Gustafson och Malin Söderström har deltagit i det framgångsrika svenska kocklandslaget. Henrik Norström, som är kökschef på restaurangen Bon Lloc, där smårätterna - tapas - är en av specialiteternavann, vann i år silvermedaljen i Bocuse d'Or.
Bok: 251078
Anmäl textfel