Våra experter hjälper dig eftersöka "Svenska kakor och desserter" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Svenska kakor och desserter
Av Joel Wåreus, Malin Landqvist
Bok- presentation: |
Svenska kakor och desserter |
Författar- presentation: |
Joel Wåreus |
»Härlig bakbok! Fylld med ljuvliga recept som täcker in hela årets alla kalas«
Göteborgs-Posten
»Denna bok är en av dem jag skulle ta med mig om jag skulle flytta utomlands. Det är också en bok förkakmonster och om man inte redan är det vill man gärna bli det«
FINE DINING
Malin Landqvist har tillsammans med fotografen Joel Wåreus skapat en oemotståndlig bok om Svenska kakor och desserter. I boken finns klassiker från de fyra årstiderna, som vårens semlor och påsktårta, en härligt somrig jordgubbstårta och bäriga desserter, höstens ugnsbakade kaneläpplen och julens pepparkaksbak och saffransbullar. Det här är en kokbok full med enkla recept, men vi får också lära oss hur man lyckas med mer avancerade bakverk som wienerbröd, chokladbiskvier och prinsesstårta.
Som alltid tillför Malin Landqvist gärna någon modern smaksättare och ger tips på nya tolkningar av klassiska recept. Hon vill också berika det svenska med modernare invandrade klassiker som brownies och cheesecake. Boken finns även i en engelsk utgåva, Swedish cookies and desserts, och blir perfekt att ta med till utländska vänner - för vem kan motstå äppelsmulpaj med lingonprickar eller självklart - sju sorters kakor!
Malin Landqvist har i många år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket, bland annat i succéserien En god jul, En god sommar och En god höst, och nu senast i den stora boksatsningen i samarbete med Expressen och Allt om mat där hon medverkat i redaktionen och skrivit recepten till flera av böckerna.
Joel Wåreus är en av våra mest väletablerade matfotografer, med flera böcker och många matreportage i bagaget.
Sagt om Svenska kakor och desserter
»Svenska kakor är godast«
TV4 recept.nu
»en ljuvlig bakbok«
Ljuvligt hemma
»En underbar nyhet till kokbokshyllan <...> inte bara vacker att bläddra i utan även sprängfylld med goda och inspirerande recept«
Mamma Mat
»gamla favoriter i ny tappning«
Vin&Bar Journalen
»full av snabba och enkla recept«
www.tcbloggen.se
»Kakor för hela året«
www.ikon1931.se
»På spaning efter sju sorters kakor <...> Härlig läsning och vackra bilder«
www.vastsverige.com
»Kul bok som sevärdheter som nästan ingen vill se <...> den perfekta partyboken och gå bortpresenten«
www.fria.nu
Utgåvor
»Härlig bakbok! Fylld med ljuvliga recept som täcker in hela årets alla kalas«
Göteborgs-Posten
»Denna bok är en av dem jag skulle ta med mig om jag skulle flytta utomlands. Det är också en bok förkakmonster och om man inte redan är det vill man gärna bli det«
FINE DINING
Malin Landqvist har tillsammans med fotografen Joel Wåreus skapat en oemotståndlig bok om Svenska kakor och desserter. I boken finns klassiker från de fyra årstiderna, som vårens semlor och påsktårta, en härligt somrig jordgubbstårta och bäriga desserter, höstens ugnsbakade kaneläpplen och julens pepparkaksbak och saffransbullar. Det här är en kokbok full med enkla recept, men vi får också lära oss hur man lyckas med mer avancerade bakverk som wienerbröd, chokladbiskvier och prinsesstårta.
Som alltid tillför Malin Landqvist gärna någon modern smaksättare och ger tips på nya tolkningar av klassiska recept. Hon vill också berika det svenska med modernare invandrade klassiker som brownies och cheesecake. Boken finns även i en engelsk utgåva, Swedish cookies and desserts, och blir perfekt att ta med till utländska vänner - för vem kan motstå äppelsmulpaj med lingonprickar eller självklart - sju sorters kakor!
Malin Landqvist har i många år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket, bland annat i succéserien En god jul, En god sommar och En god höst, och nu senast i den stora boksatsningen i samarbete med Expressen och Allt om mat där hon medverkat i redaktionen och skrivit recepten till flera av böckerna.
Joel Wåreus är en av våra mest väletablerade matfotografer, med flera böcker och många matreportage i bagaget.
Sagt om Svenska kakor och desserter
»Svenska kakor är godast«
TV4 recept.nu
»en ljuvlig bakbok«
Ljuvligt hemma
»En underbar nyhet till kokbokshyllan <...> inte bara vacker att bläddra i utan även sprängfylld med goda och inspirerande recept«
Mamma Mat
»gamla favoriter i ny tappning«
Vin&Bar Journalen
»full av snabba och enkla recept«
www.tcbloggen.se
»Kakor för hela året«
www.ikon1931.se
»På spaning efter sju sorters kakor <...> Härlig läsning och vackra bilder«
www.vastsverige.com
»Kul bok som sevärdheter som nästan ingen vill se <...> den perfekta partyboken och gå bortpresenten«
www.fria.nu
Bok: 26764
Anmäl textfel