Våra experter hjälper dig eftersöka "En god sommar" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
En god sommar
Av Malin Landqvist
Bok- presentation: |
En god sommar |
Författar- presentation: |
Malin Landqvist |
»En heltäckande kokbok med både klassiska sommarrätter och nya spännande kombinationer.«
Aftonbladet Det här är uppföljaren till En God Jul . I En God Sommar tar sig Malin Landqvist an sommarmaten med alla sina härliga ingredienser. Sommaren är en tid som präglas av sköna dagar då vill vi umgås och äta god och lättlagad mat. Malin Landqvist har skapat en solig kokbok med enkla recept fulla av sommarens färska råvaror. Här finns nya och spännande inslag som auberginerullar med fetaost och mynta eller kall gazpacho med marinerade räkspett. Men här finns också klassiska sommarrätter som lättgravad grillad lax, solöga och örtgravad strömming. Dessutom bjuder Malin på grilltips, matiga sommarsallader och recept på svalkande fläderglass. Vi får veta hur vi skapar vaniljdoftande jordgubbs- och rabarbersaft eller iste med citron och färsk pepparmynta. Här finns även bakverk, bröd och krispiga pajer. Det här är en härlig och heltäckande kokbok för det moderna sommarköket oavsett om det finns i stan eller på landet. Malin Landqvist har i flera år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket. Hon medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte. Hon är dessutom återkommande matskribent i tidningen Vi.
»Med få ingredienser, goda smaker och fina och inspirerande bilder blir detta en bok som får samla fläckar i sommarstugan många goda somrar.«
Allt om Mat
»Roliga smakkombinationer från sommarens skafferi.«
Expressen »Fluffiga, plockigt smaskiga recept orsakar akut hunger, medan fotona i sig är sommardrömmar mellan flädersaft och solöga.«
Residence »En kokbok som väcker begär.«
Kristianstadsbladet »Sommaren blir ännu godare med Malin Landqvists enkla recept på sommarens färska råvaror. En måste-ha-bok!«
Storstan
Utgåvor
»En heltäckande kokbok med både klassiska sommarrätter och nya spännande kombinationer.«
Aftonbladet
Det här är uppföljaren till En God Jul . I En God Sommar tar sig Malin Landqvist an sommarmaten med alla sina härliga ingredienser. Sommaren är en tid som präglas av sköna dagar då vill vi umgås och äta god och lättlagad mat.
Malin Landqvist har skapat en solig kokbok med enkla recept fulla av sommarens färska råvaror. Här finns nya och spännande inslag som auberginerullar med fetaost och mynta eller kall gazpacho med marinerade räkspett. Men här finns också klassiska sommarrätter som lättgravad grillad lax, solöga och örtgravad strömming. Dessutom bjuder Malin på grilltips, matiga sommarsallader och recept på svalkande fläderglass. Vi får veta hur vi skapar vaniljdoftande jordgubbs- och rabarbersaft eller iste med citron och färsk pepparmynta. Här finns även bakverk, bröd och krispiga pajer.
Det här är en härlig och heltäckande kokbok för det moderna sommarköket oavsett om det finns i stan eller på landet.
Malin Landqvist har i flera år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket. Hon medverkar kontinuerligt i bland annat Allt om Mat och Elle à la Carte. Hon är dessutom återkommande matskribent i tidningen Vi.
»Med få ingredienser, goda smaker och fina och inspirerande bilder blir detta en bok som får samla fläckar i sommarstugan många goda somrar.«
Allt om Mat
»Roliga smakkombinationer från sommarens skafferi.«
Expressen
»Fluffiga, plockigt smaskiga recept orsakar akut hunger, medan fotona i sig är sommardrömmar mellan flädersaft och solöga.«
Residence
»En kokbok som väcker begär.«
Kristianstadsbladet
»Sommaren blir ännu godare med Malin Landqvists enkla recept på sommarens färska råvaror. En måste-ha-bok!«
Storstan
Bok: 24895
Anmäl textfel