Våra experter hjälper dig eftersöka "Fäviken" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Fäviken
Av Magnus Nilsson
Bok- presentation: |
Fäviken |
Författar- presentation: |
Magnus Nilsson |
Restaurang Fäviken utanför Åre är på väg att bli en av Sveriges mest berömda restauranger, och nu även en av världens mest berömda.
På den högt aktade listan "The Worlds 50 Best Restaurants"(röstas fram av 800 branschexperter och organiseras av Restaurant Magazine), kvalade 2012 jämtländska Fäviken Magasinet in på 34:e plats med motiveringen: Intense heart-warming cooking from the frozen north. Med det är det också hög tid att Magnus Nilsson Fävikens kock och grundare kommer med en egen kokbok.
Restaurang Fäviken utmärker sig genom sin strikt nordiska matlagningsstil kallad rektún mat (som betyder "riktig mat" på jamska/jämtländska) och självhushållning. Menyn följer årstiderna och alla råvaror man serverar på restaurangen är producerade på restaurangens mark.
Läs mer om Fäviken Magasinet här: http://favikenmagasinet.se/
Utgåvor
Restaurang Fäviken utanför Åre är på väg att bli en av Sveriges mest berömda restauranger, och nu även en av världens mest berömda.
På den högt aktade listan "The Worlds 50 Best Restaurants"(röstas fram av 800 branschexperter och organiseras av Restaurant Magazine), kvalade 2012 jämtländska Fäviken Magasinet in på 34:e plats med motiveringen: Intense heart-warming cooking from the frozen north. Med det är det också hög tid att Magnus Nilsson Fävikens kock och grundare kommer med en egen kokbok.
Restaurang Fäviken utmärker sig genom sin strikt nordiska matlagningsstil kallad rektún mat (som betyder "riktig mat" på jamska/jämtländska) och självhushållning. Menyn följer årstiderna och alla råvaror man serverar på restaurangen är producerade på restaurangens mark.
Vinnare av Årets Svenska Måltidslitteratur i kategorin "Regional måltidslitteratur". Dessutom har boken utsetts till "Bäst alla kategorier 2013".
Läs mer om Fäviken Magasinet här: http://favikenmagasinet.se/
Bok: 193707
Svenska Måltidsakademiens prisutdelning
Magnus Nilsson skrev årets bästa kokbok
Anmäl textfel