Våra experter hjälper dig eftersöka "Klassiska desserter : på mitt vis av Magnus Johansson" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Klassiska desserter : på mitt vis av Magnus Johansson
Av Magnus Johansson
Bok- presentation: |
Klassiska desserter : på mitt vis av Magnus Johansson |
Författar- presentation: |
Magnus Johansson |
Fotograf: | Fabian Björnstierna |
Utgåvor
Denna bok handlar om klassiska desserter, som många känner igen, tycker om eller rent av älskar. Men den innehåller också recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter Magnus Johansson har ansvarat för på Stockholms slott när han var chefskonditor på Operakällaren. De flesta desserter går bra att göra dagen före så att du i lugn och ro kan ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.
Konditormästare Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för de senaste Nobeldesserterna och gjort desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.
Bok: 121931
Anmäl textfel