Våra experter hjälper dig eftersöka "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok utgiven för femtiotredje året i följd. 2013" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok utgiven för femtiotredje året i följd. 2013
Av Magdalena Ribbing
Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok utgiven för femtiotredje året i följd. 2013 |
Författar- presentation: |
Magdalena Ribbing |
Redaktör: | Magdalena Ribbing |
Gastronomiska Akademiens årligen utkommande bok är världens äldsta skrift i sitt slag. Årets tema är julen, personligt skildrad av kunniga och välbekanta kulturpersonligheter.
Forskarna Karin Johannisson, Jan-Öjvind Swahn och Stephan Rössner med flera skriver om jul och gastronomi ur olika aspekter: historiska, kulinariska, drastiska och delikata. Dick Harrison berättar om hur det kungliga juldrickandet såg ut förr och Nordiska museets chef Christina Mattsson redogör underhållande för grötgubben vars lilla nylle ska titta upp ur julgrötfatet.
Utöver all julmagi finns också texter om helt annat, som restaurangrecensionernas utveckling och en intervju med Årets Kock 2012 som generöst ger unika och personliga recept till några juldelikatesser.
Utgåvor
I år ägnar sig Gatronomiska Akademien åt julen, personligt skildrad av kunniga och välbekanta kulturpersonligheter. Skribenter som Karin Johannisson och Dick Harrison med flera skriver om jul och gastronomi ur olika aspekter: historiska, kulinariska, drastiska och delikata. Traditionen lever vidare, såväl för högtiden som för årsboken den äldsta skriften i sitt slag.
Bok: 197126
Anmäl textfel