Våra experter hjälper dig eftersöka "Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2011" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2011
Av Magdalena Ribbing
Bok- presentation: |
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2011 |
Författar- presentation: |
Magdalena Ribbing |
Årets Gastronomisk kalender är den 51:a utgåvan av denna världens, i sitt slag, äldsta årliga skrift. Gastronomisk kalender 2011 handlar om mat och musik, på alla tänkbara och otänkbara sätt.
Akademiledamöterna medverkar som vanligt med sina egna upplevelser i den musikaliskt gastronomiska sfären. Dessutom finns essäer av många andra som vet vilket givet samband mat och musik har sedan alla tider. SVT:s musikchef Camilla Lundberg berättar om dinerande i klassiska operor. Ledamoten i Svenska Akademien, tillika jazzmusikern och konstprofessorn, Ulf Linde förklarar vilket samband som finns mellan kulinariska och musikaliska upplevelser. Nordiska museets chef Christina Mattsson förmedlar kunskap om taffelmusik från alla tider. Historieprofessor Dick Harrison låter läsarna njuta av ålderdomlig kunglig taffelmusik. Kulturjournalisten Karsten Thurfjell, även ledamot av Gastronomiska Akademien, ägnar sin text åt hur musik kan färga mat, sex och död i film. Därtill personliga recept från Årets kock och mer matnyttigt - med och utan toner.
Magdalena Ribbing är huvudredaktör för boken, assisterad av ett redaktionsråd.
Utgåvor
Den klassiska boken för alla som är intresserade av matkultur! Årets "Gastronomisk kalender" är den 51:a utgåvan av denna världens, i sitt slag, äldsta årliga skrift. I år är huvudämnet mat och musik! Magdalena Ribbing och Gastronomiska Akademiens ledamöter skriver underhållande och inspirerande om minnen av musik och mat.
Bok: 9936
Anmäl textfel