Våra experter hjälper dig eftersöka "Himlagott med bufféer" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Himlagott med bufféer
Av Lotta Bäckström
Bok- presentation: |
Himlagott med bufféer |
Författar- presentation: |
Lotta Bäckström |
Att ställa till med fest eller bjuda sina vänner på middag behöver inte vara komplicerat eller svårt. Bufféer är ett utmärkt och trevligt sätt att ordna en bjudning på. Det är generöst och inbjudande och passar för många olika tillfällen.
Himlagott med bufféer är en bok full av inspiration till både stora och små middagsbjudningar. Allt ifrån den sprakande nyårsfesten till en enklare brunchbjudning för långa söndagsmorgnar eller en kärleksmåltid för två.
Bakom recepten står Lotta Bäckström, en kock som är känd för lekfullhet och kreativitet i sin matlagning.
Maträtterna är okomplicerade men med spännande former och smaker. Här bjuder hon på recept till 10 bufféer som du kan luta dig emot, oavsett om du är van eller ovan i köket. Hon ger också praktiska tips hur man planerar sin middagsbjudning så att du själv hinner njuta av både mat och trevligt middagssällskap.
Låt dig inspireras och uppmuntras till att bjuda hem dina vänner på en härlig smakupplevelse!
Boken är vackert illustrerad med Ewa K Andinssons bilder och läckert formgiven av Camilla Simonson.
Utgåvor
Att ställa till med fest eller bjuda sina vänner på middag behöver inte vara komplicerat eller svårt. Bufféer är ett utmärkt och trevligt sätt att ordna en bjudning på. Det är generöst och inbjudande och passar för många olika tillfällen.
Himlagott med bufféer är en bok full av inspiration till både stora och små middagsbjudningar. Allt ifrån den sprakande nyårsfesten till en enklare brunchbjudning för långa söndagsmorgnar eller en kärleksmåltid för två.
Bakom recepten står Lotta Bäckström, en kock som är känd för lekfullhet och kreativitet i sin matlagning. Låt dig inspireras och uppmuntras till att bjuda hem dina vänner på en härlig smakupplevelse!
Att ställa till med fest eller bjuda sina vänner på middag behöver inte vara komplicerat eller svårt. Bufféer är ett utmärkt och trevligt sätt att ordna en bjudning på. Det är generöst och inbjudande och passar för många olika tillfällen.
Himlagott med bufféer är en bok full av inspiration till både stora och små middagsbjudningar. Allt ifrån den sprakande nyårsfesten till en enklare brunchbjudning för långa söndagsmorgnar eller en kärleksmåltid för två.
Bakom recepten står Lotta Bäckström, en kock som är känd för lekfullhet och kreativitet i sin matlagning.
Maträtterna är okomplicerade men med spännande former och smaker. Här bjuder hon på recept till 10 bufféer som du kan luta dig emot, oavsett om du är van eller ovan i köket. Hon ger också praktiska tips hur man planerar sin middagsbjudning så att du själv hinner njuta av både mat och trevligt middagssällskap.
Låt dig inspireras och uppmuntras till att bjuda hem dina vänner på en härlig smakupplevelse!
Boken är vackert illustrerad med Ewa K Andinssons bilder och läckert formgiven av Camilla Simonson.
Bok: 9024
Anmäl textfel