Våra experter hjälper dig eftersöka "Sandwich & sånt" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Sandwich & sånt
Av Jonas Larsson, Liselotte Forslin
Bok- presentation: |
Sandwich & sånt |
Författar- presentation: |
Jonas Larsson |
När vi var små brukade pappa göra sin specialare till oss två hoplagda knäckebrödsbitar med smör som han bröt på längden så att de passade att doppa i koppen med choklad. Det var fantastiskt gott när smöret smälte och blandade sig med kakaosmaken. Sugen på andra smörgåsfrestelser? Då är detta boken för dig!
Så säger Liselotte Forslin och Jonas Larsson och bjuder på omkring trettio läckerheter: både kalla och varma smörgåsar och cocktailsnittar. Det är en internationell blandning och här saknas vare sig klassisk clubsandwich, baguette med fransk lantpaté och cornichons, pan bagna, pitabröd med hummus och tomatsallad eller pumpernickel med räk- och pepparrotsröra. De populära italienska varianterna med focaccia, ciabatta och crostini finns också beskrivning på liksom ytterligare tillbehör och pålägg.
 Tilltalande bilder i färg och svartvitt av Anders Bergersen gör att man blir verkligt sugen att sätta tänderna i frestelserna. Dessutom ges recept på smaskiga drycker på kaffe och te med spännande kryddor och några på frukt och bär.
Liselotte Forslin är frilansande matskribent och stylist som bor i Sverige när hon inte far till lillebror Jonas i Norge för att göra kokbok.
Jonas Larsson är halvnorsk art director och har formgivit några kokböcker men arbetar numera som frilans mest för tidskrifter i Norge, bland andra Elle och in-side.
Utgåvor
Smörgås, snittar, sandwich, macka kärt barn har många namn
Liselotte Forslin och Jonas Larsson bjuder på omkring trettio läckerheter: både kalla och varma smörgåsar och cocktailsnittar. Det är en internationell blandning och här saknas vare sig klassisk clubsandwich, baguette med fransk lantpaté och cornichons, pan bagna, pitabröd med hummus och tomatsallad eller pumpernickel med räk- och pepparrotsröra.
 Tilltalande bilder i färg och svartvitt av Anders Bergersen gör att man blir verkligt sugen att sätta tänderna i frestelserna. Dessutom ges recept på smaskiga drycker på kaffe och te med spännande kryddor och några på frukt och bär.
Liselotte Forslin är frilansande matskribent och stylist som bor i Sverige när hon inte far till lillebror Jonas i Norge för att göra kokbok.
Jonas Larsson är halvnorsk art director och har formgivit några kokböcker men arbetar numera som frilans mest för tidskrifter i Norge, bland andra Elle och in-side.
Bok: 21699
Anmäl textfel