Våra experter hjälper dig eftersöka "Till sommaren : mat för många" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Till sommaren : mat för många
Av Lisa Lemke
Bok- presentation: |
Till sommaren : mat för många |
Författar- presentation: |
Lisa Lemke |
Sommaren är inte kort - den är lång och god!
Lisa har ordet:
Det är något särdeles speciellt med bufféer. Ett gäng kärleksfullt tillagade rätter samlade på ett vackert dukat bord. Och som grädde på moset: goda vänner att dela maten med. Det är verkligen min matfilosofi! Här bjuder jag därför på mina versioner av sommarens absolut bästa bufféer. Från middagen för jättemånga till enkla måltiden för dig och bästa vännerna. Och från vårens första utomhusmiddag till sensommarens sista skördefest. En massa goda rätter samlade på ett bord - bara för var och en att ta för sig av - är ett lättsamt och avslappnat sätt att äta och umgås. Det gäller också för själva matlagningen. Inte minst om man tar hjälp av mina tips och trix när det gäller planering, smarta genvägar, råvarukoll och hur man fixar kylda drycker till hela kvarteret. Och hur får du rätt känsla på din buffé, ordnar med de enkla men viktiga detaljerna som ger festen det där lilla extra? Jag vet, och jag berättar ... Varje kapitel är utformat som en komplett middag, med alla de recept och tips du behöver för att kunna servera just denna buffé. Men här finns det förstås oändliga möjligheter för egna varianter och kombinationer genom att själv plocka ihop olika rätter till en alldels egen buffévariant. Det här är snygg, smart och supersmarrig mat som får både gäster och värdfolk att slappna av och njuta. Det är mat som ger total sommarkänsla.
Utgåvor
Lisa Lemke: "Det är något särdeles speciellt med bufféer. Kärleksfullt tillagade rätter samsas på ett vackert dukat bord. Och goda vänner att dela maten med. Det är verkligen min matfilosofi! Här bjuder jag därför på sommarens absolut bästa bufféer. Från middagen för jättemånga till enkla måltiden för dig och bästa vännerna.
Bufféer är ett lättsamt och mysigt sätt att äta och umgås. Det gäller också för själva matlagningen. Inte minst om man tar hjälp av mina tips och trix när det gäller planering och smarta genvägar. Och hur fixar du de där små detaljerna som ger festen det där lilla extra? Jag vet, och jag berättar ...
Det här är snygg, smart och supersmarrig mat som får både värdfolk och gäster att slappna av och njuta."
Sommaren är inte kort - den är lång och god!
Lisa har ordet:
Det är något särdeles speciellt med bufféer. Ett gäng kärleksfullt tillagade rätter samlade på ett vackert dukat bord. Och som grädde på moset: goda vänner att dela maten med. Det är verkligen min matfilosofi! Här bjuder jag därför på mina versioner av sommarens absolut bästa bufféer. Från middagen för jättemånga till enkla måltiden för dig och bästa vännerna. Och från vårens första utomhusmiddag till sensommarens sista skördefest.
En massa goda rätter samlade på ett bord - bara för var och en att ta för sig av - är ett lättsamt och avslappnat sätt att äta och umgås. Det gäller också för själva matlagningen. Inte minst om man tar hjälp av mina tips och trix när det gäller planering, smarta genvägar, råvarukoll och hur man fixar kylda drycker till hela kvarteret. Och hur får du rätt känsla på din buffé, ordnar med de enkla men viktiga detaljerna som ger festen det där lilla extra? Jag vet, och jag berättar ...
Varje kapitel är utformat som en komplett middag, med alla de recept och tips du behöver för att kunna servera just denna buffé. Men här finns det förstås oändliga möjligheter för egna varianter och kombinationer genom att själv plocka ihop olika rätter till en alldels egen buffévariant.
Det här är snygg, smart och supersmarrig mat som får både gäster och värdfolk att slappna av och njuta. Det är mat som ger total sommarkänsla.
Bok: 188460
Anmäl textfel