Våra experter hjälper dig eftersöka "Pajer - matiga och söta" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Pajer - matiga och söta
Av Lena Söderström
Bok- presentation: |
Pajer - matiga och söta |
Författar- presentation: |
Lena Söderström |
Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt. Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer "fredagsmysets" texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa. Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda - i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad. Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om. De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker - äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas - som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa. Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Utgåvor
Lena Söderström har lagt sig vinn om att göra en bok med pajer som alla verkligen ska kunna laga och lyckas med. Alla pajer görs med en ny och fräsch twist. Till flera pajer finns dessutom förslag på goda tillbehör och förstås recept på dem. Ett stort plus är den detaljerade "pajskolan" som visar i text och bild hur man gör för att få till det perfekta resultatet.
Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, som "tapaspajerna" av smördeg med fyllning av bland annat manchego. Svenska smaker finns förstås också med, såväl som minipajer vegopajer och söta pajer.
Massor av nya, läckra pajrecept med Lena Söderströms fräscha twist! Här finns matiga pajer för både vardagsmiddag och fest. Somliga fyllningar är klassiker, annat är nytt och annorlunda. En klassiker är pajen med champagnekorkar… Små karljohansvampar, alltså! Andra klassiker som Lena gör på sitt sätt är quiche maritime, med saffran och skaldjur, och quiche lorraine. Lena är inte främmande för att fylla pajskalet på nya sätt, som pajen med fyllning av aubergine och nötfärs, en pajvariant av moussaka, helt enkelt.
Många pajer är inspirerade av Lenas utländska favoriträtter, t ex en pajvariant av isallad caprese, alltså en tomat- och mozzarellasallad, och pesto. En paj rymmer "fredagsmysets" texmexkryddiga korvar och serveras med ananassalsa.
Svenska smaker finns förstås också… En strömmingslåda, smaksatt med kaviar eller pepparrotsvisp, men som serveras mycket annorlunda - i ett pajskal. Det finns också nya sätt att servera paj på, t ex som drinktilltugg eller i stället för ostbricka kan man bjuda på tre-sorters-ost-pajer med tomatmarmelad.
Boken innehåller även många vegetariska pajer. Mycket annorlunda är de små lökpajerna som görs av stora lökar som halveras och sveps in i smördeg. Flera pajer görs som fri form, alltså inte i någon pajform utan innehållet läggs mitt på en utkavlad rundel, sedan viks degkanten upp runt om.
De söta pajerna innehåller alla tänkbara favoritsmaker - äpplen, björnbär, citruskräm, nektariner och rabarber. Några söta pajer görs med smördeg som bas - som päronpajen som dessutom innehåller mandelmassa.
Boken innehåller även en detaljerad pajskola i text och bild.
Bok: 192087
Anmäl textfel