Våra experter hjälper dig eftersöka "Korvgrytor : och annat läckert med korv" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Korvgrytor : och annat läckert med korv
Av Lena Söderström
Bok- presentation: |
Korvgrytor : och annat läckert med korv |
Författar- presentation: |
Lena Söderström |
Formgivare: | Matts Hildén |
Om 2010 var surdegens år, är 2011 korvens. Det folkkära halvfabrikatet - korven - är högsta matmode. Både att bjuda på och göra själv från grunden. Korv är med andra ord inte bara falukorv till vardags och prinskorv till barnen när vuxna äter sill. Nej, i matbutikerna finns ett stort utbud av korvar och dessutom sticker specialbutiker för korv från världens alla hörn upp som svampar i städerna. Denna inspirerande bok är fylld med recept på de allra godaste korvgrytorna och andra korvrätter, som läckra pajer, tapasrätter, frittata och texmexpirog och korv med senapsbakad potatis. Dessutom recept på härliga tillbehör som till exempel egen ketchup, senap, tomatsalsa och majonnäs!
Utgåvor
Om 2010 var surdegens år, är 2011 korvens. Det folkkära halvfabrikatet - korven - är högsta matmode. Både att bjuda på och göra själv från grunden. Korv är med andra ord inte bara falukorv till vardags och prinskorv till barnen när vuxna äter sill. Nej, i matbutikerna finns ett stort utbud av korvar och dessutom sticker specialbutiker för korv från världens alla hörn upp som svampar i städerna.
Denna inspirerande bok är fylld med recept på de allra godaste korvgrytorna och andra korvrätter, som läckra pajer, tapasrätter, frittata och texmexpirog och korv med senapsbakad potatis. Dessutom recept på härliga tillbehör som till exempel egen ketchup, senap, tomatsalsa och majonnäs!
Bok: 122980
Anmäl textfel