Våra experter hjälper dig eftersöka "Grytor och andra allt-i-ett-rätter" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Grytor och andra allt-i-ett-rätter
Av Lena Söderström
Bok- presentation: |
Grytor och andra allt-i-ett-rätter |
Författar- presentation: |
Lena Söderström |
Visst är det bekvämt med mat som kan lagas allt-i-ett! Det kan vara en god gryta som får puttra länge på spisen och sedan helt enkelt serveras med nybakat bröd. Eller kanske någon innehållsrik ugnsrätt som fyller köket med väldoft
Att svepa in varje portion i ett foliepaket gör också middagen doftande och annorlunda!
Lena Söderström, matskribent och författare till fler matböcker, bjuder här också på gratänger, sallader och pizzor, pastarätter och mycket mera. Allt är lättlagat och de flesta rätterna sköter sig själva i ugnen eller på spisen.
Vardagsrätter blandas med bjudmat som passar till festliga tillfällen. Och visst finns också desserter som även de lagas allt-i-ett! För de aptitretande bilderna svarar Ulrika Pousette.
Utgåvor
Visst är det bekvämt med mat som kan lagas allt-i-ett! Det kan vara en god gryta som får puttra länge på spisen och sedan helt enkelt serveras med nybakat bröd. Eller kanske någon innehållsrik ugnsrätt som fyller köket med väldoft Att svepa in varje portion i ett foliepaket gör också middagen doftande och annorlunda!
Lena Söderström, matskribent och författare till fler matböcker, bjuder här också på gratänger, sallader och pizzor, pastarätter och mycket mera. Allt är lättlagat och de flesta rätterna sköter sig själva i ugnen eller på spisen.
Vardagsrätter blandas med bjudmat som passar till festliga tillfällen. Och visst finns också desserter som även de lagas allt-i-ett! För de aptitretande bilderna svarar Ulrika Pousette.
Bok: 21388
Anmäl textfel