Våra experter hjälper dig eftersöka "Mannerströms färs" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.
Mannerströms färs
Av Leif Mannerström
Bok- presentation: |
Mannerströms färs |
Författar- presentation: |
Leif Mannerström |
Här kommer boken om färs i alla dess former som hjälper dig fixa middagen snabbt, billigt, gott och enkelt. Tillsammans med mästerkocken Leif Mannerström får vi här ta del av de bästa recepten, alla gjorda med olika sorters färs: nöt, kyckling, lamm, fläsk, vilt och fisk.
Färs är en av världens mest använda och kända råvaror. Den går att frysa, forma och krydda på så många olika sätt.
Köttbullar, råbiff, hamburgare, kålpudding, dumplings och vårrullar, pannbiff och otaliga andra färsrätter lagas och blir så där extra goda med kockens hemliga knep. Fiskfärs - gärna med blandad fisk - till queneller, fiskbullar, fiskterrine eller till att fylla rullader. En sallad och lite sås till och middagen är klar!
Leif Mannerström delar även med sig av sina hemliga knep för hur vi får maten att smaka extra gott. Så där som bara kockar kan, det där lilla extra som gör middagen godare än vanligt!
Utgåvor
Här kommer boken om färs i alla dess former som hjälper dig fixa middagen snabbt, billigt, gott och enkelt. Tillsammans med mästerkocken Leif Mannerström får vi här ta del av de bästa recepten, alla gjorda med olika sorters färs: nöt, kyckling, lamm, fläsk, vilt och fisk.
Färs är en av världens mest använda och kända råvaror. Den går att frysa, forma och krydda på så många olika sätt.
Köttbullar, råbiff, hamburgare, kålpudding, dumplings och vårrullar, pannbiff och otaliga andra färsrätter lagas och blir så där extra goda med kockens hemliga knep. Fiskfärs - gärna med blandad fisk - till queneller, fiskbullar, fiskterrine eller till att fylla rullader. En sallad och lite sås till och middagen är klar!
Leif Mannerström delar även med sig av sina hemliga knep för hur vi får maten att smaka extra gott. Så där som bara kockar kan, det där lilla extra som gör middagen godare än vanligt!
Bok: 238123
Anmäl textfel