
Våra experter hjälper dig eftersöka "Rutiga bakboken" - utan extra kostnad
Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer. Vi har en unik service till dig - efterlys boken och våra experter eftersöker den åt dig och återkommer inom några dagar.
Vad kommer boken att kosta? Normalpriserna för efterlysta böcker ligger mellan 120 kr och 380 kr beroende på utgåva, skick, tillgång, etc. Vi kan inte lämna ett pris förrän vi bedömt det enskilda exet. Har vi boken inne kan det ibland bli billigare och rariteter har ofta ett högre värde, att en bok är kostsam hindrar oss inte från att eftersöka och reservera den för våra kunder.
Är en efterlysning bindande? Nej, naturligtvis får du se bild, pris och skickbedömning innan du bestämmer dig. Men en efterlysning innebär ofta att vi låter ta in boken på lager och vi är därför naturligtvis tacksamma om du är seriöst intresserad och återkommer när vi kontaktar dig via epost.
Vänligen gör en efterlysning per bok! Varje bok behöver ett eget referensnummer för att vi ska kunna hantera efterlysningen.
Vi behandlar inte efterlysningar av ordinarie kurslitteratur.

Rutiga bakboken
Av Kent Jardhammar

Bok- presentation: |
Rutiga bakboken |
Författar- presentation: |
Kent Jardhammar |
![]() |
Utgåvor
Klassikern Rutiga bakboken kommer nu i ny utgåva med mängder av nya recept och nya ingredienser. Det är den kompletta bakboken både för dig som inte är så van och för dig som bakar mycket men vill hitta nya inspirerande recept.
Här finns mer än 500 recept på alla slags bröd: ljusa, mörka och grova matbröd, mustiga surdegsbröd, knäckebröd, matiga italienska ciabatta och focaccia, läckra kuvertbröd och dekorativa festbröd, bullar och frallor, bagels, scones, skorpor och kex. Det finns matbrödsrecept med alla slags sädesslag och mjölsorter, bland annat dinkel.
Bland de söta bakverken finns kanelbullar, wienerbröd och många andra vetebröd, mjuka kakor, cheesecakes, kladdkakor, muffins, cupcakes, brownies, cookies, småkakor, efterrättspajer och inte minst mängder av bakelser och tårtor.
I ett av bokens många faktaavsnitt finns recept på olika krämer, glasyrer och garnityrer med förslag till hur man dekorerar tårtorna och bakelserna.
Tydliga steg-för-steg-bilder visar hur du ska göra för att lyckas med baket. Boken innehåller även ett avsnitt om bakning för allergiker hur man bakar utan gluten, laktos, ägg och socker.
Bok: 122627
Anmäl textfel